In Blog, Tips, VP Nieuws

Op donderdag 11 oktober vanaf 18:00u tot vrijdag 12 oktober 10:00u wordt op Studio040, de publieke lokale omroep voor Eindhoven en omgeving, in een carrousel de documentaire ‘de grootste drempel was ikzelf’ over Inloophuis De Eik uitgezonden.

De Eik is een inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden in de regio Eindhoven. In de documentaire worden sfeerbeelden van het inloophuis en de activiteiten afgewisseld met indrukwekkende portretten van gasten en partners van gasten. Inloophuis De Eik is een professionele vrijwilligersorganisatie. De huisvesting op voormalig landgoed Eikenburg in Eindhoven en alle activiteiten worden mogelijk gemaakt door donaties, legaten en sponsoracties. De documentaire is door Veldkamp Produkties, vanwege diens 15-jarig jubileum in 2010, aangeboden aan Inloophuis De Eik. Eigenaar Jeroen Veldkamp verloor in 2001 zijn vader aan kanker. Zijn moeder, Anneke Veldkamp – van der Linden geeft er yogalessen.

Studio040 is te ontvangen in Eindhoven en in de regio Zuidoost Brabant via OnsBrabantNet (kanaal 61+) en UPC (Kanaal 31). De uitzendingen zijn ook te bekijken op internet via: http://webplayer.studio040.nl/ en terug te kijken via http://www.studio040.nl/tv/040gemist/.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.