In Blog, Inspiratie, Tips, VP Nieuws

Veldkamp Produkties gooit wederom hoge ogen met ‘Mano Macchiato’, de productpresentatie die eerder deze maand nog te zien was op het Nederlands Filmfestival bij de Dag van de Opdrachtfilm. Mano Macchiato: The Art of Shoes komt nu namelijk in aanmerking voor de Communicatieprijs Brabant in de categorie ‘creatief’! Uit het juryrapport: ‘mooie film, volstrekt authentiek, gedurfd, kwaliteitsuitstraling, knap gedaan’.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/productpres/manofilm.mp4″]

 

De film is geselecteerd uit 21 creatieve campagnes van opdrachtgevers en ontwerpbureaus uit heel Nederland (o.a. Rabobank, Toyota, La Place en Stichting Roze Maandag). Voor onze andere inzendingen kregen we geen nominatie, maar wel lovende woorden: Meet Kate (goed concept, sympathiek) en Wat Ben Jij Zonder Brabant? (mooi!).

Eén van de drie Meet Kate commercials:
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/MeetKate_Peter.mp4″]

 

Wat Ben Jij Zonder Brabant:
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/merkbrabantcommercial.mp4″]

 

Vóór de jury een definitieve beslissing maakt over de winnaar van de Communicatieprijs Brabant, staat Jeroen Veldkamp eerst op de stip om in binnen één minuut (!) de jury te overtuigen. Dit zal tijdens CCB Inspireert: Meet The Jury gebeuren op 28 november… Spannend! De prijsuitreiking vindt plaats op de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Communicatieclub Bourgondië.

In 2010 wonnen wij de Communicatieprijs met de campagne ‘The Fifth Element’ voor Bert Plantagie. Gaan wij dit jaar wederom naar huis met de prijs? We houden u op de hoogte…

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.