In Blog, Tips, VP Nieuws

Het houdt maar niet op met de mooie mededelingen. Naast een selectie op het Nederlands Film Festival en een nominatie voor de Communicatieprijs ‘Creatief’ is Veldkamp Produkties ook genomineerd voor een Gouden Camera op het Eindhovens Film Festival! De genomineerde film is onze ‘Donker Dat Toch Kleur Is’, een museumfilm gemaakt in opdracht van Tinker Imagineers voor het Vincentre in Nuenen. We zijn genomineerd in de categorie art direction.

De film werd eerder geselecteerd als ‘Beste van Brabant’ op het Internationaal Film Festival in Breda. ‘Donker Dat Toch Kleur Is’ verhaalt over het ontstaan van het eerste meesterwerk ‘De Aardappeleters’ van Vincent van Gogh in Nuenen. De opnamen vonden tevens plaats in Nuenen met een cast en crew uit heel Nederland, waaronder art director Tina de Frêtes.

Het Eindhovens Film Festival vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Naast een filmprogramma in de bioscoop Plaza Futura zijn er ook workshops te bezoeken van o.a. acteur Hugo Metsers en producent San Fu Maltha. De jury van het festival bestaat uit documentaire-maakster Ulrike Helmer, filmjournalist Luud Smits en cineast Wiepko Oosterhuis.

Benieuwd naar onze genomineerde film? In ons portfolio is een fragment te zien. Benieuwd of we winnen? U kunt bij de Awardshow zijn! Kaartjes zijn te bestellen bij Plaza Futura. De Awardshow is op zondag 11 november om 16:45 uur in de Plaza Futura (theaterzaal).

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.