In Blog, Inspiratie, Tips

Maandag 5 november was weer zo’n dag die het stagelopen bij Veldkamp Produkties zo leuk maakt. Vanuit het bedrijf mochten Hans, Marlene, Anja en ik (Merel) met Jeroen mee naar een VERS avond. Deze avond werd gehouden in het Ketelhuis in Amsterdam ter gelegenheid van de opening van de Amsterdam Film Week… We zagen hier de film Cloud Atlas!

Blij als kleine kinderen kwamen wij na een heerlijke McDrive bij het Ketelhuis aan. Hier ploften wij met onze rond gegeten buikjes neer op onze eerste-rij-stoelen, waar wij 3 uur lang mochten genieten van de nieuwe film Cloud Atlas. Nu hoor ik u denken: ‘Cloud Atlas… Die is toch nog helemaal niet uit?’ Dat klopt! Wij kregen een voorpremière te zien, gevolgd door een talkshow met Isolde Hallensleben en Hans Beerekamp. De film zal pas eind november in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Om eerlijk te zijn krijg ik normaal gesproken bij het horen van ‘een 3 uur durende film’ al buikpijn, wat natuurlijk iets zegt over mij als filmkijker. Toch wist Cloud Atlas mijn aandacht gedurende het hele verhaal vast te houden. Dit kwam door de bijzondere wijze van de overloop van scenes en de indrukwekkende grime. Al die verschillende gedaantes van Tom Hanks, dat is toch echt even wat anders dan een eyeliner en mascara’tje aanbrengen! Wordt u al een beetje nieuwsgierig nu? Ik zou zeggen: ‘Kijk en laat uzelf verrassen!’ Maar daarbij wil ik u wel adviseren om de film in een bioscoop te bekijken, zonder dat de strijk naar u roept of het eten gekookt moet worden. Anders duren drie volle uren toch wel erg lang… Bekijk hier de trailer van de film.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.