In Behind the scenes, Blog, Fotoblog, Inspiratie, VP Nieuws

Na enthousiaste reacties te hebben ontvangen over de blogpost van onze activiteiten in de maand oktober, verblijden we u graag met een nieuw overzicht van de maand november! Waar hingen wij uit en hoe werd dat op foto vastgelegd? De maand november stond bij ons in het thema van Geheime Projecten: projecten waar we (voorlopig) nog niets over mogen zeggen. Spannend. Maar waar mogen we dan wél mee pronken?

Nou, bijvoorbeeld met draaidagfoto’s voor Woonboulevard Poortvliet XXL. We maakten één commercial en drie tag-ons. Allen te zien op regionale televisie, o.a. op Omroep Zeeland.

Ook waren wij in de weer voor archiefvernietigingsbedrijf ASK. We bezochten op één draaidag wel 3 locaties. Regisseur Edwin en cameraman Florian maken er hier iets moois van:

Ook doken wij de audiostudio in met Jelle Amersfoort voor voice-overopnamen voor onze VVV Nederland corporate film.

Voor de provincie Noord-Brabant gingen wij op pad met Gert-Jan Withagen om voorbeelden op te nemen van het nieuwe Leefbaarheid plan. Hier zien we hen op locatie in Den Bosch bij het OndernemersRijk:

Inspiratie werd opgedaan tijdens een rondleiding over GLOW in Eindhoven. Deze jaarlijks uitgezette route door de binnenstad laat zien dat licht een kunstvorm is. Het DEPA gebouw kreeg door middel van lichtprojectie een extra dimensie.

Maar inspiratie werd ook opgedaan op de Amsterdam Film Week! Wij waren op de openingsavond aanwezig en zagen Cloud Atlas. Lees hier ook een verslag van de avond door productie-stagiaire Merel.

Een andere premièrefilm werd door junior producer/filmrecensente Julie-Renée bekeken bij Universal Pictures in Amsterdam.

De laatste draaidagen vonden plaats voor ‘Mijn Buurt’, een tv-serie die in 2013 op Omroep Brabant zal verschijnen. We draaiden met studenten van het Sint Lucas, hier in actie bij een kunstenaarsclub in Eindhoven:

Maar ook onze eigen mensen waren uiteraard van de partij. Hier zien we stagiaires Merel en Danu:

Productie-stagiaire Marlene mocht ook op pad en wel als verslaggeefster. Voor Janssen & Janssen maakten wij een eventregistratie die plaatsvond op deze mooie locatie in Heeze:

Jeroen was in november op veel bijeenkomsten aanwezig, zoals bijvoorbeeld de presentatie van het 2018Eindhoven bidbook. Dat leverde deze mooie Twitpic op:

Maar ook was Jeroen aanwezig bij o.a. de workshop Talentontwikkeling van Toonbeeld, de ING International Business Conference en een avond van Brabant Onderneemt. Hier zien we Thijs Dorssers van de laatstgenoemde organisatie:

Het dak ging er bijna letterlijk af bij de presentatie en oplevering van onze film voor IKS International. De kurk van de champagnefles liet een mooi aandenkje achter in het plafond:

Een mooi aandenken heeft ook ex-stagiaire en hedendaagse productie-assistente Loes van Hoek aan haar voorstelling van Grease. Als wij onze collega blij kunnen maken met een aanwezige camera bij haar musicalvoorstelling, dan doen wij dat gewoon! Zoekplaatje, herkent u Loes op de onderstaande foto?

Onze prestatie in art direction werd in ieder geval wel herkend door het Eindhovens Film Festival. Met de art direction voor Donker Dat Toch Kleur Is waren wij genomineerd voor twee Gouden Camera’s (Art direction & Publieksprijs). De prijzen gingen niet naar ons, maar het was een leuke avond.

Een nog leukere avond was het op woensdag 28 november bij ‘Meet The Jury’ van de Communicatieclub Bourgondië! We waren aanwezig voor de registratie van de avond… Maar ook voor een 1 minuut durende pitch van onze Mano Macchiato film. Valt u iets op aan de onderstaande foto, naast het feit dat Jeroen op een stoel staat?

Nee? Kijk nog eens: Jeroen haalde een grap uit en droeg één met-de-hand-gekleurde-schoen van Mano Macchiato en één Floris van Bommel schoen. De Mano Macchiato schoenen werden speciaal voor Jeroen gemaakt voor deze avond. Onderstaand de schoen ‘voor’:

En ‘na’!

Deels door de mooie schoenen, deels door de schitterende film en deels door Jeroens overtuigende pitch waren wij door naar de finale!! Op 3 januari horen we de uitslag op de Nieuwjaarsbijeenkomst. Winnen wij de Communicatieprijs Brabant 2012? Wij duimen! Deze finalistentaart kan men ons sowieso niet meer ontnemen:

En dit mooie uitzicht uit ons kantoorraam ook niet. Een natuurwonder dat alleen werd aanschouwd door de aanwezige collega’s die niet waren uitgevlogen op draaidag:

Met dit overzicht hebben we u hopelijk een leuk en exclusief kijkje kunnen geven in de maand november bij Veldkamp Produkties. Binnenkort meer over de geheime projecten die nog ontbreken in het lijstje! En kunt u daar écht niet op wachten? Nou, vooruit dan… Een kleine vooruitblik alvast. Het onderstaande huis zal u in een nationale televisiecommercial gaan terugzien in de maand december! Maar voor welke reclame? Dat zeggen we (nog) niet. Tot volgende maand!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.