In Blog, Nieuwe media, VP Nieuws

Update: de uitzending is terug te bekijken via deze link. Onze beelden zijn te zien vanaf minuut 6:55!

In de uitzending van EenVandaag van maandag 22 november 18:15 uur zullen beelden van onze simulatiefilms voor Medsim te zien zijn. EenVandaag zal in deze uitzending aandacht besteden aan Serious Gaming in de zorg.

In 2010 maakte Veldkamp Produkties verschillende video’s voor het bedrijf in Eindhoven. Medsim is een training- en researchcentrum dat o.a. een cursussen geeft voor onderlinge communicatie in de zorg. Met behulp van de nieuwste simulatiepoppen moet een medisch team aan de slag met een kritieke situatie. Veldkamp Produkties draagt bij in deze cursus met realistische video’s waarin de sfeer wordt gezet vóór het team de operatiekamer ingaat: in de film krijgt een hoogzwangere vrouw een ongeluk door tegen een boom aan te rijden met haar auto.

Veldkamp Produkties maakte meerdere situatieschetsen voor Medsim, maar ook een testimonial report van de deelnemers van de cursus. Bekijk hier de trailer die wij ook maakten voor Medsim:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” autostart=”false” height=”308″ width=”546″ file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/medsimtrailer.mp4″ ]

 

De uitzending van EenVandaag vindt plaats op vrijdag 16 november om 18:15 uur op Nederland 1.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.