In Blog, Tips, VP Nieuws

Onze 60 Jaar Efteling: ‘Zijn We D’r Al?’ documentaire deze zomer gemist op tv? Geen nood! RTL 4 herhaalt de documentaire in twee delen. Bekijk het eerste deel aanstaande zaterdag 17 november van 15:25 uur tot 16:00 uur en het tweede deel op zaterdag 24 november om dezelfde tijd.

In de documentaire blikken we terug op 60 jaar sprookjes en verwondering in het grootste en mooiste attractiepark van Nederland. Laat u meevoeren door spectaculaire superslomo’s, exclusieve archiefbeelden van tientallen jaren oud en bijzondere verhalen van parkbezoekers…

Onderstaande video is een fragment uit de documentaire.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/tvproducties/eftelingdocu.mp4″]

 

De DVD van 60 Jaar Efteling: Zijn We D’r Al? is tevens te koop in het park en in de webshop van De Efteling.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.