In Behind the scenes, Blog, VP Nieuws

Een verliefde opa en oma, dicht tegen elkaar aan gekropen in bed. Een moeder en dochter lekker ingenesteld op een bank onder een fleece dekentje. Een vader op zijn knieën, hinnikend als een paard met zijn zoontje op zijn rug. Erg herkenbaar, niet?

Toch stonden wat klanten van Woonboulevard Poortvliet XXL een beetje vreemd te kijken van al deze taferelen. Vooral het stel dat de bank wilde kopen, snapten niet dat onze moeder en dochter niet opschoven. En dan was er nog die vreemde medewerkster, die een opa en oma af liet koelen met een glaasje water, het paard een kopje koffie aanbood en de dochter een extra kussen gaf.

Gelukkig verklaarden onze camera, lichtapparatuur en Veldkamp Produkties-truien erg veel. Al deze gekke mensen waren figuranten voor de nieuwe commercial van Woonboulevard Poortvliet XXL. Te midden van al het interieur van Woonboulevard Poortvliet voelt tenslotte iedereen zich thuis!

De commercial zal in december en januari te zien zijn op verschillende regionale omroepen, waaronder Omroep Zeeland. Houd onze website in de gaten voor de uiteindelijke commercial!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.