In Blog, VP Nieuws

De crew van Veldkamp Produkties wenst u bijzonder fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar toe.

Ons kantoor is van 24 december t/m 1 januari gesloten, maar voor spoedsituaties kunt u toch bij ons terecht via ons telefoonnummer (040-368 27 60) of via de mail (info@veldkampprodukties.nl). Vanaf 2 januari 2013 zijn wij weer op kantoor aanwezig!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.