In Behind the scenes, Blog

Verrassingen zitten in een klein hoekje. Het ene moment zocht ik rustig naar een stageplek, het volgende moment moest ik om 09.00 uur op Veldkamp Produkties zijn. En dat nog wel op Valentijnsdag! Tegelijkertijd betekende dit voor mij dat ik zou verhuizen naar het zuiden, dus begon ik ook gelijk met het zoeken naar een huis of kamer. En met geluk! Binnen 2 weken had ik een mooie kamer gevonden dichtbij Veldkamp Produkties en het wennen aan de nieuwe omgeving begon.

Inmiddels heb ik mijn eerste maandje (van de 7!) erop zitten, en ik moet zeggen dat het goed bevalt. Langzamerhand begin ik te wennen aan alles om me heen en zo ook aan de diverse werkzaamheden die te doen zijn. Af en toe is het lekker rustig op kantoor voor mij, en dan opeens is er zoveel te doen dat ik de tijd nauwelijks in de gaten heb. Rennen of stilstaan.

Twee weken terug kregen de creatieve stagiaire Lin Hou en ik een klein projectje voor onszelf, wat erg leuk was. Gelijk moesten we aan de slag om het op tijd af te krijgen. En dat deden we als een super team!

Wat mij aan mijn directe collega’s als eerste op is gevallen, is dat iedereen zo verschillend is, maar ze toch samen één vormen! Perfect! Vanuit mijn hoekje kan ik mijn collega Julie-Renée goed kan zien: wanneer ze geconcentreerd aan het typen is, dan beweegt haar hoofd vrolijk van links naar rechts mee met het schrijven. Super fun! Dan hebben we ook Silva, wiens auto altijd wel iets heeft en telkens naar de garage moet, en daarnaast weet ze wel altijd de gekste verhalen op een erg enthousiaste manier te vertellen. Naast mij heb ik de lieve Elaine zitten; zij is er niet altijd, maar wanneer ze er wel is, is het op kantoor altijd net wat voller en gezelliger dan anders. Vervolgens hebben we onze office manager Marianne, die ons altijd weet te vertroetelen met haar verrassende traktaties. Ze zorgt goed voor haar collega’s. En zonder haar wist ik echt niet wat ik met al die papieren op mijn bureau moest! Een grote steun voor mij. En als laatst is er kantoorhond Guus: hij is iemand die mij altijd uitdaagt voor een wedstrijdje rennen in de pauzes, ook al verliest hij altijd. Kortom, erg leuk!

Ook erg leuk is dat waar ik ook kom sinds 2010, ik objecten en dergelijke tegenkom in de vorm van een hartje. Zo kwam ik er ook één tegen toen ik voor het eerst naar Veldkamp Produkties kwam voor een gesprek, want zodra ik Veldkamp Produkties opzocht op Google Maps, zag ik aan de linkerkant een hartvormig meertje genaamd Aquabest! Toeval?! Ik denk het niet…

blog irina

Stap voor stap leer ik alle aspecten van een productie dankzij het Veldkamp Produkties team, en ik kan niet wachten op een big challenge. Wat de resterende zes maanden mij te bieden heeft, zal ik snel genoeg merken…

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.