In Blog, Nieuwe media, Tips

Als preferred supplier van de Provincie Noord-Brabant werden wij door de Provincie getipt op een buitenkans voor Brabanders die we u niet willen onthouden:

In september komt Brabant Magazine 10 uit, het interactieve online magazine van de Provincie Noord-Brabant. De redactie van Brabant Magazine stelt alle Brabanders in de gelegenheid een plek in die uitgave te veroveren met een artikel en bijbehorende beelden. De actie vind plaats onder de kop ‘Waar bent u mee bezig? Vertel uw verhaal aan heel Brabant.’ Veel Brabanders zijn – net als wij en de provincie Noord-Brabant zelf – bezig om Brabant nog beter, mooier en sterker te maken. Met uw bedrijf, organisatie, maar mogelijk ook met uw buren of hobby- of sportclub. En dat verhaal verdient volgens de Provincie Noord-Brabant de aandacht. Brabant Magazine geeft die aandacht! Bent u Brabander? Dan kunt u tussen 2 en 17 april uw verhaal insturen over wat u voor opbouwends doet aan Brabant. Met dit verhaal maakt u kans op een artikel in Brabant Magazine 10, het jubileumnummer. Kijk voor meer informatie en spelregels op www.brabant.nl/10xbm

Hopelijk vinden we straks uw verhaal online terug! Veel succes, mede namens de Provincie Noord-Brabant.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.