In Behind the scenes, Blog, Fotoblog, Inspiratie, VP Nieuws

Junior producer Julie-Renée geeft maandelijks een overzicht van de meest memorabele behind the scenes momenten van de Veldkamp Produkies crew. Dit keer in het overzicht van februari: carnaval, mooie wintersportfoto’s en voorbereidingen op onze trip naar Dubai!

De maand begon kleurrijk voor onze crew. Op 9, 10 en 11 februari waren cameraman Rick en opname-assistent Lin Hou aanwezig in Oeteldonk (Den Bosch) voor de registratie van de carnavallende menigte. We hadden een mooi overzicht:

9feb oeteldonk tijdens carnaval4

Maar ook gingen we de straat op met onze camera’s. Lin Hou had voor de gelegenheid een feestelijke sjaal om:

11feb oeteldonk tijdens carnaval6

Ook maakten we speciale opnamen met onze kleine GoPro camera. Deze werd op en in praalwagens geïnstalleerd voor bijzondere beelden.

11feb oeteldonk tijdens carnaval7

Ons kantoor was tijdens carnaval dus niet gesloten, wij werkten lekker verder. Al hadden we fanatieke collega’s die vrij namen voor de gelegenheid. Feestbeest/senior producer Silva bouwde meerdere feestjes en was zelfs even op Omroep Brabant te zien tijdens ‘3 Uurkes Vurraf’!

3uurkes vooraf silva

Onze directeur Jeroen had pech tijdens de carnaval: Hans & Griepje was het thema van zijn weekend.

hans en griepje

En een mooie vermelding gaat ook uit naar onze office manager Marianne. Gezamenlijk met haar kleine nichtje Sammie maakten ze Valkenswaard onveilig:

IMG-20130304-WA0004

Eenmaal weer op kantoor had Marianne meerdere netwerkbijeenkomsten in de maand februari. Zo zag ze het WSD kantoor in Boxtel bij een bijeenkomst van Brabant Onderneemt. Spot u Marianne op deze foto? Hint: ze heeft haar discopruik hier niet op.

BO smaak van verwerking marianne

Ondertussen was het de week van de technologische snufjes op het kantoor van Veldkamp Produkties. We werden voorzien van een nieuwe televisie in onze presentatieruimte:

tv

… En onze stagiaire Lin Hou repareerde ons Cinema Display dat 4 jaar kapot in het archief had gestaan…

lin hou

… En we kregen een zeer indrukwekkende lenzenset te logeren van onze vriend Wim van Passel, natuurfotograaf voor het Wereld Natuur Fonds. Eerder werkten wij met hem samen aan Tijdloze Momenten.

set lenzen

Natuurlijk ging onze crew ook weer op pad voor draaidagen. In februari draaiden wij onder andere drie portretfilms van de genomineerden voor BOV: de Beste Ondernemers Visie. Een alternatief dollyshot maakten wij vanaf een heftruck bij Engels Logistiek:

bov3

De andere genomineerden zijn FAES Group en Jasno Shutters. Toevallig hebben wij al eerder gewerkt voor Jasno! Deze moodfilm zal ook deels terugkomen in de Jasno nominatiefilm:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/productpres/jasnomoodfilm.mp4″]

De uitreiking van de BOV trofee is op 25 maart in het Evoluon. Wij zullen hier ook bij aanwezig zijn om een mooie eventregistratie film te maken.

Andere ondernemers uit Brabant kwamen deze maand ook uitgebreid aan het woord tijdens onze draaidagen. Zo draaiden we portretten van diverse ondernemers, allemaal op ons eigen kantoor. Onze regisseur Edwin, hier verstopt achter de camera, stelde de vragen.

brab onderneemt

Naast leuke mensen over de vloer, fleurde ons kantoor ook op van onze lentebloemetjes. Anne Geenen (A. Geenen Bloemendeco, Gilze) bezorgde ons dit keer deze vaas met mozaïek en fris gekleurde bloemstukken.

lente in huis

Op Valentijnsdag werd ons kantoor al helemaal een stukje vrolijker: productiestagiaire Irina Grigoryan begon deze dag aan haar stage. Irina verhuisde speciaal voor Veldkamp Produkties vanuit IJsselmuiden naar Eindhoven en zal de komende 7 maanden assisteren bij allerlei projecten.
Irina-ZG-foto

En de productieafdeling kan deze hulp goed gebruiken. In februari begonnen we o.a. aan onze internationale corporate film (+ extra modulefilm) voor de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Deze film zal in april worden opgeleverd in drie talenversies: Engels, Braziliaans en Chinees. Hierover meer in ons verslag van volgende maand!

Gelukkig is er voor ons team ook de nodige tijd om uit te rusten. Jeroen en senior producer Silva genoten in februari van een heerlijke wintersportvakantie: Jeroen in Flachau en Silva in Köningsleiten. Verschillende gebieden, maar allebei Oostenrijk. Met onderstaande prachtfoto’s maakten ze ons kantoor jaloers:

silva wintersport

uitzicht jeroen

Al was het in Nederland zeker niet saai! Zo betekende februari voor producer Julie-Renée de maand van de Oscars. Als filmexpert was ze te gast bij de radiozender Midland FM. Ze mocht een heel uur alle genomineerde Original Scores (soundtracks) en Original Songs (muzieknummers) toelichten en deed voorspellingen voor verschillende Oscar-categorieën. Het uur radio is online terug te luisteren.

midland

Regisseur Edwin en cameraman Florian waren aanwezig bij de feestelijke première van onze film voor de RAV. Op groot scherm werd de film geprojecteerd met alle betrokkenen én alle RAV medewerkers aanwezig. Heel bijzonder en onvergetelijk.

premiere rav

De film is sinds deze maand ook te zien op onze website. Hieronder de publieke versie, waarin we met vier portretten laten zien wat de Regionale Ambulance Voorziening doet:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/RAV_Publiekefilm.mp4″]

Een soort van premièremoment was er in februari ook van de vader van onze kantoorhond Guus. Die was te zien in het BNN programma Proefkonijnen! Zoek de verschillen:

vader van guus

Guus 01 bewerkt

Als internationale en veelbelovende afsluiting voor de maand februari was ons bedrijf ontzettend druk met de voorbereidingen op onze reis naar Dubai. Cameramannen Rick en Florian zijn inmiddels terug en hebben schitterend beeldmateriaal waarin we in de volgende maandblog zullen terugblikken! Hier waren de koffers nog gepakt:

dubai

En wat staat ons, naast Dubai en de Technische Universiteit Eindhoven, nog meer te wachten voor maart? Jawel: nog een internationale trip! Kunt u raden waarheen op basis van deze foto?

hainan

Dit en meer in de fotoblog van maart! En kunt u hier echt niet op wachten? Volg ons dan op Facebook en Twitter voor prachtige behind the scenes foto’s, leuke anekdotes en updates over onze blog en ons portfolio. Tot volgende maand!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.