In Blog, Tips, VP Nieuws

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve duizendpoot om ons team te versterken! Zoek jij nog een stage voor de periode augustus/september 2013 t/m januari 2014? Lees dan snel verder.

TAAKOMSCHRIJVING:
 Je bent allround in te zetten op onze afdeling creatie en we kunnen je meesturen als set-assistent bij onze draaidagen. Je hebt affiniteit met techniek en weet hoe je om moet gaan met camera-, geluid- en lichtapparatuur. Je maakt de grafische vormgeving van audiovisuele producties en animaties voor projecten. Je kunt “statische” huisstijlen naar videografische bewerkingen en 2D en/of 3D animaties vertalen. Je kunt regisseurs en producers van je creativiteit overtuigen doordat je audiovisuele montages, schetsen en ideeën goed kunt uitwerken en presenteren.

ERVARING: Je volgt een MBO of HBO opleiding en hebt ervaring met Final Cut Pro, After Effects en Photoshop. Je bent ambitieus, initiatiefrijk, flexibel, een teamplayer en een doorzetter. Het bezitten van een rijbewijs is een grote pré.

REACTIES: solliciteer via info@veldkampprodukties.nl (sollicitatiebrief en CV)!

Hopelijk tot snel!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.