In Blog, Tips, VP Nieuws

In de afgelopen weken is ons online portfolio behoorlijk aangevuld met nieuwe videoproducties. Benieuwd welke dat zijn? Hier heeft u een overzicht:

Gulf Craft – Silvercraft 34
Met YachtsXL ontwikkelde Veldkamp Produkties diverse internationale films, waaronder deze productpresentatie. De film heeft een Silvercraft 34 yacht als onderwerp en is op locatie gefilmd in Phuket, Thailand. Bekijk de film via deze link!

gulfcraftSilvercraft

Roompot Vakanties – Summersale Billboard
Als onderdeel van de Summersale 2013 tv- en radiocampagne ontwikkelde Veldkamp Produkties televisiecommercials, wekelijks veranderende tag-ons, een radiocommercial en twee billboards rondom de uitzendingen van RTL Weer. U kunt ze wel: “Het weer wordt mede mogelijk gemaakt door…”! De Summersale billboard is te zien onder het kopje commercials. Bekijk de campagne via deze link!

Roompot_Header

TU/e Graduate School
In drie verschillende talen (Engels, Chinees en Braziliaans) maakten wij voor de Technische Universiteit Eindhoven, ook wel TU/e genoemd, een graduate school modulefilm. Deze film wordt internationaal ingezet om potentiële studenten te informeren over wat hen te wachten staat als ze deze universiteit kiezen. Bekijk de opdrachtfilm via deze link!

tue2

Omroep Brabant Radio
Voor Omroep Brabant Radio maakten wij een televisie promo waarin het wakker worden met de radiozender centraal staat. De opnamen vonden plaats op diverse locaties in Brabant. De regionale spot is te vinden onder het kopje commercials. Bekijk de commercial via deze link!

OB commercial

Lancering Maserati Quattroporte
In maart vond de lancering van Maserati’s nieuwste sportauto plaats in de showroom van Driessen Autogroep. Veldkamp Produkties was erbij en maakte een registratie van de lancering. Naast het bezichtigen van de Quattroporte was er ook een programma vol fashion shows, haute cuisine van live opererende chefkoks en kraampjes met diverse luxe producten. De video is terug te vinden onder het kopje webvideo. Bekijk de registratie via deze link!

Driessen autogroep

Beste Ondernemers Visie (BOV) Eindhoven
Sinds jaar en dag produceert Veldkamp Produkties verschillende video’s voor de Beste Ondernemers Visie (BOV) in Eindhoven. Portretten van genomineerden, een terugblik met de winnaar van het afgelopen jaar, een introfilm en een registratie van het event. In ons portfolio zetten wij van elke categorie één film in het zonnetje. Bekijk de producties via deze link!

BOV intro video 2012

YachtsXL Hainan Show
Veldkamp Produkties was als exclusieve videopartner van YachtsXL aanwezig bij zeer luxueuze boatshows over de hele wereld. Dagelijks produceerden wij een dagverslag van de show en na afloop van het event maakten wij een registratiefilm waarbij alle dagen worden belicht. De boatshow in Hainan (China) staat in ons portfolio onder het kopje webvideo. Bekijk de film via deze link!

Hainan

Provincie Noord-Brabant – Zorgeconomie
Deels met bestaand materiaal, deels met nieuw opgenomen beelden maakten wij een video voor de Provincie Noord-Brabant waarin het thema ‘zorgeconomie’ centraal staat. De film werd tevens in het Engels opgeleverd. De Provincie gebruikt de video intern, als ook op internet. Bekijk de film via deze link!

PNB Zorgeconomie

Asia Boating Awards
Met online videoplatform YachtsXL maakten wij op locatie in Hainan (China) een registratiefilm van de door BMW georganiseerde Asia Boating Awards. Dit event vindt jaarlijks plaats. De video wordt online ingezet. Bekijk de webvideo via deze link!

YachtsXL Asia boating

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.