In Behind the scenes, Blog, Fotoblog

Deze maand in de Veldkamp Produkties fotoblog: de lancering van Maserati’s Ghibli, onze aanwezigheid in de pers, een nieuwe groepsfoto en behind the scenes kijkjes bij o.a. twee supergeheime filmopnamen. Exclusief in onze juni fotoblog!

Herinnert u zich onze spectaculaire april en maart fotoblogs nog? Tijdens die maanden was onze crew in China, Singapore, Thailand, Miami en Dubai. Deze maand leverden wij de laatste films op van de events en april en maart. Zo ook onze video voor de Majesty 135, opgenomen in Dubai en de video voor de Silvercraft 34, opgenomen in Thailand:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/productpres/GulfCraft_SilverCraft34.mp4″]

Maar dat onze crew het vliegtuig niet in hoeft om glamour mee te maken, werd in juni weer duidelijk. Zo waren we door Driessen Autogroep uitgenodigd bij de lancering van de Maserati Ghibli om een indrukwekkend portret te maken van de nieuwe supercar. De film werd in 3 uur opgenomen, binnen één dag gemonteerd en het resultaat mag er absoluut zijn:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/webvideo/Driessen_GhibliLaunchEvent.mp4″ ]

Ook zeer mooi wordt onze toekomstige nieuwe film voor de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Op de zonnigste, prachtigste dagen van juni ging onze crew op pad met onze Canon5D én een octocopter om de campus ook vanuit de lucht te kunnen filmen. Dit is de octocopter:

IMG-20130605-WA0001

Ook directeur Jeroen was op de TU/e deze maand, al was dit niet tijdens de draaidagen, maar voor het MADE for talent event van het Van Abbemuseum en Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. Op het event zag Jeroen een oude bekende: deze zorgrobot komt ook voor in onze modulefilm!

Made for Talent TU, Jeroen 2

Maar ook het gebouw waar het event werd gehouden is ons bekend. Een paar dagen eerder filmden wij dit deel van de campus ook:

IMG-20130606-WA0000

In de maand juni gingen wij niet alleen op pad voor de TU/e, maar tevens voor twee opdrachten die we nog even geheim houden. Wat we al wél kunnen laten zien, is deze lege loft op Strijp-S in Eindhoven. Aan het begin van de draaidag zag de ruimte er zo uit, maar na het opbouwen en setdressen ontstond een beeld dat u vanaf aanstaande zaterdag in een commercial zal kunnen terugzien. Zal u het herkennen? We zijn heel benieuwd…

20130617_081939

Voor het tweede geheime project werkten we samen met in totaal 13 figuranten op 8 locaties door heel Nederland. Dit is een behind the scenes kijkje van onze locatie in Valkenswaard:

IMG-20130625-WA0002

Niet zichtbaar op de foto is de temperatuur buiten. Onze draaidagen vielen op de twee warmste dagen van de maand. Gelukkig maar, want dat betekende mooie zonnige exterieurs en een heldere blauwe hemel! Op kantoor was het ook goed uit te houden, want het productieteam was voorzien van raket-ijsjes:

IJS

En al helemaal mooi was het weer tijdens de Transavia Beachvolleybal World Tour in Den Haag, waar Jeroen en office manager Marianne bij aanwezig waren samen met een aantal van onze relaties. Sport, muziek, zon, strand, feest en mooie dames waren de kernwoorden van de avond:

Beachvolleybal chicks

Op de onderstaande van links naar rechts: Nils van Keulen (Tinker Imagineers), Jeroen Veldkamp, Geertje Pruijssers (Woonbedrijf) en Geertjes partner Henk Dull. Net na deze foto genoot iedereen van een zeer prachtige zonsondergang, een mooie afsluiting van een spectaculaire avond!
Beachvolleybal

En de maand juni bracht nog meer inspirerende avonden voor Jeroen. Hij was onder andere aanwezig bij het Mediajaarcongres op het Mediapark in Hilversum en (met producer Julie-Renée) bij de CCB Inspireert avond waarin social media goeroe Steven van Belleghem de zaal toesprak:

Steven van Belleghem

Ook animator Hans kreeg de nodige dosis inspiratie in de afgelopen maand. Hij reisde twee keer naar Amsterdam: één keer voor een VERS avond over colourgrading en één keer voor het Cinema Event van College of MultiMedia, waarbij nieuwe software werd gepresenteerd van o.a. Blackmagic, DaVinci en Adobe. Op de onderstaande foto is de inloop te zien van de VERS avond in bioscoop het Ketelhuis.

VERSavond

Producer Julie-Renée reisde in juni ook naar Amsterdam, maar had een iets specialere missie dan het bijwonen van een presentatie. Als filmredacteur van Innit Magazine bezocht ze namelijk de Pixar: 25 Years of Animation expositie in de Amsterdam Expo. Haar artikel is vanaf zondag 29 juni te lezen in het magazine.

20130606_145142

Maar dat is niet onze enige aanwezigheid in de pers! Jeroen en Marianne zijn allebei te bewonderen in FRITS Magazine:

gespot in FRITS

gespot in FRITS Marianne

Bij Marianne is zelfs ons bedrijfslogo te zien op de achtergrond! Naast deze artikelen kwam afgelopen maand Brabant Breed uit met hierin Jeroens nieuwste column. Klik op deze link om het magazine online te kunnen lezen. En ook leuk: onze corporate film voor VVV Nederland werd genoemd in hun jaarverslag:

VVV Jaarverslag

Een enthousiaste opdrachtgever die pronkt met een door ons gemaakte video is het mooiste wat ons kan gebeuren. Niet alleen merkten we dit deze maand met de VVV, maar ook met het payrollbedrijf Driessen HRM. We ontwikkelden voor hen meerdere films, waarvan er begin deze maand twee werden gepresenteerd aan het publiek. Na het event werden we gebeld en meerdere malen gemaild hoe blij ze waren met de film. Wat een geweldig compliment! Daarnaast was het ook nog eens een leuk project. Deze foto geeft een kijkje achter de schermen op het gloednieuwe kantoor van Driessen HRM. Onze regisseur Edwin interviewt hier Jeroen Driessen:

driessen hrm2

En hiermee komt de fotoblog van juni tot een einde. Alhoewel? Nog één nieuwe groepsfoto dan, genomen op de jaarlijkse Veldkamp Produkties BBQ voor personeel en aanhang:

IMG-20130627-WA0004

Wil u ook een deel uitmaken van onze producties? We zijn altijd op zoek naar nieuwe voice-overs, figuranten, acteurs/actrices en locaties voor in ons bestand. Bekijk hier hoe u hiervoor in aanmerking kan komen. Volg ons daarnaast op Facebook, Twitter, Linkedin en YouTube om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste producties. Tot volgende maand!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.