In Tips, VP Nieuws

Heeft u onze nieuwsbrief niet in uw mailbox ontvangen? Lees ons nieuwsoverzicht van september 2013 dan nu online terug! Lees o.a. over ons 18-jarige bestaan, onze exotische registraties, de films die dit jaar sowieso nog voor ons op de planning staan en bekijk producties waar we extra trots op zijn.

Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.

Wil u de nieuwsbrief in het vervolg ook zelf ontvangen? Meld u dan nu aan via deze pagina.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Logo Mijn Buurt