In Tips, VP Nieuws

Hoe goed kent u uw buren eigenlijk? In de tv-serie ‘Mijn Buurt’, gemaakt in samenwerking met Woonbedrijf, het Sint Lucas en het Summa College, staat deze vraag centraal. In 2012 draaide onze crew samen met AV-studenten in opleiding vele opnamen in de Generalenbuurt van Eindhoven. Het heeft even geduurd, maar nu zijn de afleveringen van elk tien minuten te zien op Omroep Brabant!

Mijn Buurt aflevering still 2

Aflevering 1
Thema: gezelligheid. Wat vinden mensen gezellig? Hoe dragen buurtbewoners bij aan een gezellige buurt?
Bekijk deze aflevering op Omroep Brabant op zondag 3 november om 17:13 uur (herhaling). De aflevering is ook al te bekijken op de website van Omroep Brabant.

Aflevering 2
Thema: mooi. Wat vinden mensen mooi? En valt er over smaak te twisten?
Bekijk deze aflevering op Omroep Brabant op zondag 10 november om 17:13 uur (herhaling). De aflevering is ook al te bekijken op de website van Omroep Brabant.

Aflevering 3
Thema: samen of alleen. Doen mensen graag veel dingen samen of zijn ze meer op zichzelf?
Bekijk deze aflevering op Omroep Brabant op zondag 17 november om 17:13 uur (herhaling). De aflevering is ook al te bekijken op de website van Omroep Brabant.

Aflevering 4
Thema: trots en passie. Waar leven mensen voor? Hoe delen ze hun passie en waar zijn ze trots op?
Bekijk deze aflevering op Omroep Brabant op zondag 24 november om 17:13 uur. De aflevering is ook al te bekijken op de website van Omroep Brabant.

Aflevering 5
Thema: vroeg of laat. Waarom staan mensen vroeg op en komen anderen pas in de avond tot leven?
Bekijk deze aflevering op Omroep Brabant op zondag 6 oktober om 17:13 uur of op zondag 1 december om 17:13 uur (herhaling).

Aflevering 6
Thema: werk & vrije tijd. Is er een duidelijke scheiding tussen werk en vrije tijd, of loopt het in elkaar over?
Bekijk deze aflevering op Omroep Brabant op zondag 27 oktober om 17:13 uur of op zondag 8 december om 17:13 uur (herhaling).

Mijn Buurt aflevering still 3

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.