In Behind the scenes, Tips, VP Nieuws

Op vrijdag 4 oktober ging Success Starts With Dedication in première; het project dat Veldkamp Produkties in de zomer van 2013 ontwikkelde voor PSV topzwemmer Bram Dekker. In het Pieter van den Hoogenband stadion werd de film vertoond, maar ook gaf Bram zelf een rondleiding door het innovatieve sportzwembad en vertelde hij in een presentatie wat er allemaal komt kijken om bij de zwemtop van Nederland te horen.

Pieter van de Hoogenband zwemstadion

De ‘mooie, pakkende film over mij en mijn leven als topsporter, zodat zoveel mogelijk mensen mij leren kennen om zo de stap naar Rio waar te maken’, zoals Bram zijn wens beschreef toen hij Veldkamp Produkties vroeg om een film te maken, werd om 20:00 uur gepresenteerd aan publiek en pers. Sinds vandaag is de film ook opgenomen in ons portfolio!

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”412″ autostart=”false” width=”550″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/vrijproducties/BramDekker.mp4″]

Omroep Brabant was ook bij de première aanwezig en maakte een leuk item van de hele avond. Ook onze Jeroen Veldkamp werd geïnterviewd! Bekijk het premièreverslag van Omroep Brabant via deze link.

Omroep Brabant interviewt Jeroen Veldkamp

Producer Silva maakte foto’s van de avond. Bekijk de foto’s van de première in een album op onze Facebook pagina!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Logo Mijn Buurt