In Behind the scenes, VP Nieuws

Sinds 1 september ben ik werkzaam bij Veldkamp Produkties en doe ik wat ik het liefste doe: camerawerk en montage. Die combinatie is erg belangrijk voor mij, dat houdt het fris en afwisselend. Op deze manier ben ik bij het hele productieproces betrokken: van de opnamen tot en met de oplevering.

Foto Blog 6

Als freelancer met mijn bedrijf RebelFilm deed ik ongeveer hetzelfde als dat ik nu doe, maar dan op een kleinere schaal. Mijn showreel is ook de reden dat ik destijds ben uitgenodigd op gesprek. Mijn CV had ik namelijk vergeten mee te sturen! Gelukkig bleek de showreel sterk genoeg. Met knikkende knietjes stond ik op 15 augustus bij Veldkamp Produkties voor de deur. Veel te vroeg natuurlijk, dus heb ik in de auto nog maar weer even het bedrijfsportfolio doorgenomen. Landelijke commercials, prachtige opdrachtfilms… Ik stapte de presentatieruimte van VP binnen en verwachtte een leuk gesprek en dat het daar bij zou blijven. Een leuk gesprek volgde en tegen mijn verwachting in volgde zelfs een tweede gesprek en een baan!

Foto Blog 3
Inmiddels zijn we alweer bijna twee maanden verder sinds mijn eerste dag op 1 september. De tijd is voorbij gevlogen. Wat een tof bedrijf! Een goede sfeer, fijne mensen, prachtige opdrachten. Ik heb hier nu al ontzettend veel geleerd. Ik heb ook veel mooie opdrachten gedaan, zelfs al eentje in het buitenland en heb alweer een heel mooi internationaal project in het verschiet.

Foto Blog 1

Als freelancer merkte ik dat ik tegen een plafond aan zat, ik bleef een beetje in dezelfde producties hangen. Bij Veldkamp Produkties krijg ik de ruimte om te groeien als cameraman en editor. Ik wil vooral mooie producties maken, met het vak bezig zijn en ervaring opdoen. Mijn keuze voor Veldkamp Produkties was de juiste, ik ga hier een goede tijd tegemoet!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.