In VP Nieuws

Met de opdrachtfilm Philips & PSV – A Strong Bond is Veldkamp Produkties uit 25 inzendingen geselecteerd als kanshebber op de Communicatieprijs Brabant 2013. In totaal zijn 7 campagnes nog in de race; allen krijgen op 28 november één minuut de kans om de jury te overtuigen ‘op de Stip’. De jubileumfilm van het 100-jarige verband tussen Philips en PSV werd begin oktober nog vertoond op het Nederlands Film Festival.

Het eerste juryrapport luidt als volgt: “Parallellen in de verhaallijn goed gedaan. Mooie beelden en gedurfd dat er naast alle hoogtepunten ook slechte momenten in zitten. Binnen de jury spreekt de film opvallend genoeg met name de niet-voetballiefhebbers aan.” In de jury zitten (voorzitter) Pieter Hemels (directeur communicatiebureau Hemels van der Hart en Webrep Associates), René Westbroek (partner Bex*communicatie), Dr. Huub Evers (hoofddocent media-ethiek aan de Fontys), Baukje ter Huurne (manager Interne Communicatie bij Coöperatie VGZ) en Jeannine van den Boer (eigenaar Lezi marketing- en communicatiebureau).

Bekijk de film hier:
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/philipspsv100.mp4″]

In 2010 wonnen we de communicatieprijs met onze ‘Fifth Element’ campagne. Vorig jaar haalden we de finale met ‘Mano Macchiato’. Dit jaar hopen uiteraard we weer te winnen!

Naast onze deelname aan de Communicatieprijs 2013, zijn we ook actief als hoofdsponsor en videoleverancier van de Communicatie Club Bourgondie (CCB). Een selectie van onze video’s voor de het Communicatieprijs-traject is als afspeellijst te bekijken op ons YouTube kanaal.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.