In VP Nieuws

Afgelopen zondag ging het programma ‘BV Brabant’ van start op Omroep Brabant. Het programma focust zich elke aflevering op interessante bedrijven in de provincie Noord-Brabant. Wij maakten een speciale televisiecommercial die voor en na dit programma wordt vertoond!

Onze commercial is er één voor Brabant Onderneemt, dé netwerkorganisatie uit de regio. Voor Brabant Onderneemt maakten wij de afgelopen jaren al diverse films: o.a. eventregistraties, een animatie en twaalf testimonialvideo’s. De onderstaande tv-commercial is hier de nieuwste toevoeging op.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/brabantonderneemt_tvc.mp4″]

 

Ook maakten we een aanvullende radiocommercial bij deze spot. Deze wordt binnenkort uitgezonden op Omroep Brabant Radio.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.