In Behind the scenes, Fotoblog

Precies een jaar geleden begonnen wij met onze fotoblogs: het weergeven van de afgelopen maand in foto’s die verschenen op onze social media accounts, plus een groot aantal exclusieve stills en screenshots van nieuwe producties en ons werk op kantoor. Omdat niet iedereen ons actief volgt op Facebook en Twitter, maar vooral ook om onze werkzaamheden weer te geven op onze favoriete manier: visueel! Dit keer o.a. in het overzicht: onze art director in Shanghai en de onthulling van de nieuwe Veldkamp Produkties bedrijfsauto’s.

PT Cruiser Veldkamp Produkties

Zo stonden ze er deze maand nog bij: de Chrysler PT Cruisers die ons bedrijf zoveel jaren veilig door heel Europa hebben gereden. In oktober namen we afscheid van de oude bedrijfsauto’s en vervingen we ze door twee luxe nieuwe wagens: tweemaal een zwarte Toyota Auris Hybrid. Ze moeten nog worden voorzien van corporate stickers, maar zoeven al wel met ons over de snelweg. De auto’s zijn niet alleen mooi en praktisch, maar ook zéér goed voor het milieu. Zo zijn we weer een stapje dichterbij het ‘green filmmaking’! Jeroen krijgt op de onderstaande foto de sleutels overhandigd bij Driessen Autolease.

Toyota Auris

Eén van de eerste medewerkers die de Toyota mee op pad nam, was cameraman Jeroen Diks. De auto bracht hem naar Den Bosch, waar we met onze Sony XDcam een videopersbericht opnamen met en voor de Provincie Noord-Brabant.

Sony XDcam Veldkamp Produkties

En mocht de naam Jeroen Diks niet gelijk een belletje doen rinkelen, dan is deze blog speciaal voor u! In ‘Maak kennis met Jeroen Diks’ vertelt Jeroen over zijn achtergrond en functie in onze organisatie.

Jeroen Diks cameraman

Eén van de klanten waar Jeroen deze maand al een mooie productie voor opleverde, was Dutch Rose Media. Gedurende één draaidag in het centrum van Eindhoven namen we korte video’s op die in de augmented reality app ‘SMILEZ’ te bewonderen zijn. Een groot feest!

Jeroen Diks Smilez

Een feest was het deze maand ook op ons kantoor: producer Julie-Renée behaalde haar certificaat Internet Marketeer! Vooral voor de technische achterkant van onze websites en social media platformen gaat dit een grote verandering betekenen.

Maar u kan het ook merken aan de hoeveelheid en frequentie van de blogs op onze website. We berichtten u tegenwoordig aan het begin en einde van elke week over nieuws omtrent ons bedrijf. Zo heeft u ook kunnen lezen over onze jubileumfilm voor Philips en PSV, die afgelopen week werd geselecteerd uit 25 inzendingen voor de Communicatieprijs 2013. Komende 28 november mogen wij in één minuut de jury ervan overtuigen dat we in de finale horen te staan met de centennial moodfilm. Bekijk de film hier:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/philipspsv100.mp4″]

De jubileumfilm werd begin oktober ook vertoond binnen het programma ‘Ontdek de iNFo Film’ op het Nederlands Film Festival. Presentatrice Vivienne van den Assem haalde zelfs de regisseur van onze film, Sander Ligthart, naar voren voor een Q&A. “Hebben jullie niets zelf gedraaid?” was één van die vragen, en tegelijkertijd een groot compliment. We hebben wel degelijk opnamen gemaakt voor de film, maar die hebben we doen lijken op stockmateriaal! Op de onderstaande foto zit Sander rechts op de bank.

Ontdek de iNFo film

Andere producties van ons die u recent heeft kunnen bewonderen, zijn de tv-serie Mijn Buurt en onze commercialcampagnes voor Omroep Brabant Radio en Brabant Onderneemt (allen vertoond op Omroep Brabant)! Maar de meest speciale vertoning deze maand was de première van ‘Success Starts With Dedication’, ons filmportret van zwembelofte Bram Dekker. De film ging in première in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion en ontving veel lof van aanwezigen én van de pers.

Groot EIndhoven Bram Dekker

Foto’s van de première en de bijbehorende rondleiding door het zwembad zijn terug te kijken in een fotoalbum op ons Facebook kanaal.  Bedankt aan iedereen die aanwezig was!

Pieter van de Hoogenband zwemstadion

Veel foto’s hebben we ook van het bezoek van Jeroen Veldkamp aan Shanghai. Halverwege oktober stapte Jeroen samen met YachtsXL in het vliegtuig om bij het Bund Classic auto-evenement te zijn, waar we een eventregistratie maakten:

Bund Classic Shanghai

Jeroen had naast het evenement een aantal zakelijke afspraken en intakes. Inmiddels zijn we druk in de brainstorm- en conceptfase: we verwachten een meerjarige samenwerking met een groot Chinees bedrijf aan te kunnen gaan. Spannend! Wie weet duurt het dus niet eens zo lang meer voor we dit uitzicht van Shanghai weer zien…

Shanghai Jeroen Veldkamp

Binnenkort kan u de registratiefilm van het Bund Classic autoevenement bewonderen op onze website.

DSD Veldkamp Produkties film

Wat stond nog meer in onze agenda’s gedurende de maand oktober? Onze crew maakte ’s nachts opnamen door heel Nederland voor de moodfilm van internetleverancier DSD (de afbeelding hierboven is een still uit de film), we hadden Philips op bezoek voor een check op de montage van een nieuwe historische film, we maakten een aftermovie voor het golfevent van Pinmar in Mallorca, we reden naar Duitsland voor de kick-off meeting van een nieuwe opdracht, we ontwikkelden twee video’s voor de Communicatieclub Bourgondië, we haalden een informatieve opdrachtfilm binnen als ook een nationale televisiecommercial én we kregen definitief te horen dat onze crew in november gaat draaien in het Midden-Oosten: in Dubai en Qatar.

TUe ICMS film still

Last but not least: we maakten deze maand onze eerste Graduate Program film op voor de Technische Universiteit Eindhoven. De bovenstaande still komt uit de film. Binnenkort verschijnt de film ook in ons portfolio. Er volgen nog twaalf soortgelijke films voor de TU/e!

Dierendag Guus

Voor kantoorhond Guus (foto boven) was het leven gemakkelijk in oktober, met als hoogtepunt Dierendag. Voor ons team was de maand een wervelwind: in razendsnel tempo waren we over de hele wereld en tussendoor moesten we veel snel schakelen. En zo werken we het liefst!

Verwacht volgende maand in ons overzicht foto’s uit het Midden-Oosten, van Kerstopnamen voor een leuke webvideo en van opnamen voor onze nieuwe televisiecommercial. Volg ons in de tussentijd op Twitter, Facebook en Pinterest om optimaal op de hoogte te blijven!

Tot volgende maand!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.