In VP Nieuws

Voor de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) maken wij tot en met februari 2014 in totaal 13 films van verschillende Graduate Programs: afstudeerrichtingen die wij allen apart in beeld brengen. De eerste film is deze week opgeleverd en nu in ons portfolio te zien!

In deze film zien we het ICMS programma: Institute for Complex Molecular Systems. De film is gericht op oriënterende studenten en wordt voornamelijk online ingezet door de TU/e.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/TUeFilm2ICMS.mp4″ ]

 

Volg ons op Twitter voor de voortgangstatus van de andere Graduate Program films en behind the scenes foto’s van de opnamedagen die nog steeds in volle gang zijn!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.