In Behind the scenes, VP Nieuws

Terwijl we hier in Nederland de afgelopen dagen al enkele herfststormen hebben doorstaan, zaten een aantal van onze crewleden in het erg zonnige en warme Dubai. Voor onze videopartner YachtsXL namen zij hier een corporate film op voor een bedrijf dat wereldwijd jachten bouwt. Regisseur Edwin Huijben en cameraman/editor Jeroen Diks reisden samen met Maik van Zoggel (YachtsXL) af naar het hete Dubai.

Veldkamp Produkties Dubai werf

In totaal hadden zij in Dubai drie draaidagen, waarbij ze onder andere de woestijn in gingen en de grote werf bezochten waar de jachten gebouwd worden. Daarnaast mocht natuurlijk de stad Dubai niet ontbreken. Ook werd een time-lapse gedraaid in de woestijn… Behalve met het extreme klimaat kreeg de crew ook te maken met figuratie die ze in Nederland niet eerder zagen, een wilde kameel! Op kantoor hebben we nog niets van het gedraaide materiaal gezien, maar we zijn extreem benieuwd. De foto’s liegen er ondertussen niet om:

Kameel woestijn dubai Veldkamp produkties

Dubai woestijn Veldkamp Produkties

Op dit moment is Jeroen in Dubai bezig met de montage van corporate film. Samen met Maik blijft hij nog tot maandag in Dubai, daarna reizen ze door naar Qatar om dagelijkse video’s te maken van de superyachten op de Qatar Boat Show. Onze vaste internationale fotograaf Michael wordt ook ingevlogen vanuit Turkije om hier foto’s te maken. Onze productieafdeling functioneert onderhand wel als een reisbureau!

Inmiddels is regisseur Edwin Huijben weer veilig geland op Schiphol. De komende week staan er voor hem weer een aantal draaidagen op de planning, maar dit keer iets dichter bij huis: in Eindhoven.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.