In Behind the scenes, VP Nieuws

Onthoud deze foto goed: dit gezinnetje gaat in december en januari een belangrijke rol spelen in de nationale televisiecommercial die we op dit moment maken. In samenwerking met reclamebureau BEK uit Veghel zijn wij dit jaar weer bezig met een campagne voor E.ON! Twee andere unieke kijkjes op de set volgen na de klik.

20131113_152350

Op bovenstaande foto zien we de happy family bij elkaar: Brenda, Luuk, Rune en Troy! Zij werden stuk voor stuk geselecteerd uit de meer dan 300 aanmeldingen die we ontvingen voor onze oproep.

20131113_105223

En ze werden ook allemaal in een spiksplinternieuwe outfit gestoken door styliste/visagiste Tina. Op deze foto is Luuk te zien die tegelijkertijd wordt bijgepoederd en bijgepraat over het storyboard voor de commercial.

Onze spot heet “De Verrassing”… En heel toepasselijk houden wij de inhoud van de spot ook nog even geheim! Vanaf 4 december is de reclame met bijbehorende tag-on te zien op drie nationale tv-zenders: SBS 6, Net 5 en Veronica.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Logo Nederlands Film Festival