In Blog, VP Nieuws

Donderdagavond 28 november stond producer Julie-Renée in complete ’50s outfit op De Stip van de Communicatieclub Bourgondië. In één minuut mochten we onze Philips/PSV jubileumfilm pitchen, om zo misschien de finale van de Communicatieprijs (De Bonk) te behalen. Daarna volgde een vragenvuur van de vakjury. Onze film is in eerste instantie niet door naar de finale, alhoewel we veel complimenten hebben gekregen van de jury, maar vanaf aanstaande maandag maken we wel kans op de Publieksprijs! In deze blog leest u hoe dat gaat gebeuren, en kunt u foto’s zien van de Stip presentatie.

Aanstaande maandag komen alle 9 Stippresentaties van de genomineerden online te staan op de website van de Communicatieclub Bourgondië. Hier is de volledige presentatie terug te bekijken én kan worden gestemd op onze campagne. Tot en met de avond van 8 januari kan op ons worden gestemd: die avond wordt de Publieksprijs uitgereikt op de Nieuwjaarsreceptie!

Julie-Renée werd voor de Stippresentatie getransformeerd met een prachtige ’50s look door visagiste/styliste Tina de Fretes, die ook de art direction verzorgde voor de Philips/PSV moodfilm. De jurk die Julie-Renée droeg, zat zelfs letterlijk in de film. (Zie op onderstaande foto de vrouw op de achtergrond van het shot!)

Filmstill Philips PSV jaren 50

We houden u op de hoogte omtrent het stemmen op de Publieksprijs. Wij zijn ervan overtuigd dat we ver kunnen komen met onze mooie moodfilm en de bijbehorende Stippresentatie!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.