In Behind the scenes, Fotoblog

November en december zijn voor ons bedrijf altijd drukke maanden. De eindsprint voor het afsluiten van het laatste kwartaal is dan al in volle gang: voor zoveel mogelijk klanten maken we de lopende projecten af én nieuwe producten worden ingepland in de overgebleven uurtjes. In deze blog komen foto’s voorbij uit Dubai, van televisiecommercials die tijdens de kerst bekeken kunnen worden en van diverse spannende draaidagen. Bekijk de fotoblog!

Subsidie kick-off IPC

Wat is een mooier begin van de maand dan een kick-off? Een fijn cadeau krijgen bij diezelfde kick-off. Producer Julie-Renée was aanwezig bij het begin van een mogelijk subsidietraject dat Veldkamp Produkties in zal gaan in 2014. De locatie: Abdij Koningshoeven, waar La Trappe trappistenbier wordt gemaakt. Een toepasselijk cadeau.

kick-off SX Strijp

Ook Jeroen Veldkamp en Marianne waren van de partij bij een kick-off bijeenkomst. Niet voor een subsidietraject, maar voor onze mogelijke nieuwe locatie… Meer informatie volgt.

Strijp S SX sloop slomo

En een film volgt ook! Onze crew heeft namelijk al slowmotion opnamen achter de rug van de werkzaamheden in het pand. Jeroen Diks plaatste bovenstaande behind the scenes foto op zijn Instagram en Twitter. Meer draaidagen volgen; we zijn aanwezig bij elke belangrijke fase in de bouw!

Innomarketing

Een nieuw contract werd niet alleen voorbereid voor onze nieuwe locatie, maar ook voor een nieuw partnerschap. Veldkamp Produkties is sinds deze maand trotse partner van Innomarketing: hét jaarlijkse congres over marketing en innovaties. We waren op 18 november ook aanwezig bij dit congres, zowel als partner als om met onze crew een registratie te draaien. Op bovenstaande foto is Jeroen Diks in actie te zien.

Bijeenkomst Ekkersrijt Veldkamp Produkties Galerie Dejavu

Innomarketing was deze maand zeker niet de enige bijeenkomst waarbij we met ons team aanwezig waren. Zo gaf Jeroen Veldkamp ook zelf een lunchbijeenkomst voor Ondernemersvereniging Ekkersrijt. Het onderwerp ‘Kunst en Communicatie’ stond centraal en vormde een mooi bruggetje naar onze commercialcampagne voor Roompot Vakanties.

EON commercial

Tegelijkertijd werkten we ook aan twee nieuwe commercialcampagnes. Niet voor Roompot Vakanties, maar voor energiemaatschappij E.ON én een nog geheime andere partij. We draaiden met onze crew in België en in Veghel en startten de montagefase ook op in november. De commercial voor E.ON is vanaf begin december te zien op Veronica, Net 5 en SBS! De andere commercials zijn vanaf de kerstdagen te zien, eveneens op nationale tv. Houd onze website in de gaten voor meer informatie! Bovenstaande foto komt uit de E.ON commercial, laat u het ons weten als u de reclame voorbij ziet komen? Dat vinden we leuk!

Roompot Vakanties kerst online magazine
Ook bijzonder leuk was ons weekend met en bij Roompot Vakanties. Samen met een figurantengezinnetje namen we een kerstvideo op die bij Roompot in het online magazine zal worden verwerkt. Extra tof: de hele shoot was in kerstsferen, inclusief kerstboom, cadeautjes en gezelligheid! Klik op de bovenstaande foto om de video te bekijken in het online magazine.  

Timelapse Dubai Veldkamp Produkties YachtsXL

Nog helemaal niet winters was het in Dubai, waar onze crew met YachtsXL was. Voor een zeer groot en internationaal superyacht bedrijf draaiden we beelden voor een corporate film. De bovenstaande foto is een screenshot uit de timelapse die Jeroen Diks draaide vanaf 125 meter hoogte. Prachtig…

Dubai YachtsXL Veldkamp Produkties

…Maar intern hebben we de voorkeur voor deze foto. Onze crew in boyband poses op de superyacht werf! Benieuwd naar videobeelden van onze crew op locatie? Naast Dubai draaiden we ook voor de Yacht Show in Qatar. Bekijk de registratie van
dag 1 & 2 hier en de registratie van dag 3 & 4 hier!

Museumfilm Veldkamp Produkties

En over bijzondere locaties gesproken: we draaiden aan het begin van de maand een bijzonder interview in het Van Gogh Museum te Amsterdam. Een unieke plek én unieke gesprekspartners: we spraken de nazaten van Vincent van Gogh. De opnamen zijn inmiddels verwerkt tot een museumfilm en een trailer. Houd onze website in de gaten voor meer informatie: vanaf aanstaande donderdag zijn de films te zien in de nieuwe tentoonstelling!


Terug in de tijd gingen we niet alleen met familie van Vincent, maar ook met onze presentatie voor de Communicatieprijs (de Bonk) van de Communicatieclub Bourgondië. Producer Julie-Renée stond op ‘De Stip’ om in één minuut de jury ervan te overtuigen dat onze Philips/PSV jubileumfilm in de finale hoort. In eerste instantie zijn we niet door voor de prijs, maar wel maken we kans op de Publieksprijs! Binnenkort geven we hier meer informatie over.

Editset Veldkamp Produkties

Tussen de vele draaidagen en pre-productieweken door is bovenstaande foto een zeer realistische weergave van ons kantoor: volle editsets, druk bezig met nieuwe producties. Op deze foto werken Vincent en Elaine samen aan de montage van internationale productfilms. Slechts één van de projecten die op dit moment lopen…

KWS Infra Thunderbuild opnamen

Zo is daar ook KWS Infra, hét bedrijf in de Nederlandse asfaltindustrie, waarmee we in zee gingen om in een periode van 1,5 week een film in elkaar te zetten. De pre-productie vond plaats in 2 dagen, de draaidag en de montage in de week erna. Op bovenstaande foto zien we Jeroen Diks en productie-assistente Lisan op de draaidag. En hieronder is een screenshot te zien uit de film!

KWS

Binnenkort is de film ook in ons online portfolio te zien. Deze maand voegden wij hier ook al onze eerste “graduate program” film voor de TU/e aan toe, evenals onze registratie van het Bund Classic auto-event in Shanghai (zie onder).

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/BundClassic2013.mp4″ ]

Inmiddels is het laatste deel van de eindsprint in zicht: de maand december. Tot en met vrijdag 20 december knallen wij nog flink door om het jaar helemaal af te kunnen sluiten. Wat kunt u in het volgende overzicht vinden? Onder andere de onthulling van onze nieuwe, geheime televisiecommercials, een nieuwe film voor Philips en foto’s van wel heel wetenschappelijke draaidagen. Volgt u ons ook al op Twitter en Facebook? Hier ziet u onze nieuwtjes het eerste!

Tot volgende maand!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.