In Tips, VP Nieuws

Veldkamp Produkties is één van de genomineerden voor de “Bonk” Publieksprijs. Op deze communicatieprijs kan worden gestemd via de website van Communicatieclub Bourgondië, lees meer en stem na de klik!

Stemmen is alleen maar een klikje van de muis via de website van de Communicatieclub Bourgondië.

Dit is de genomineerde film:
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/philipspsv100.mp4″]

 

En waarom zou je op ons stemmen? Omdat er zoveel meer in deze film zit dan je denkt, het valt je alleen niet op. Vier grote scènes in onze film zijn namelijk geen stockmateriaal; die hebben we zelf gedraaid – met echte oude Philipsspullen. We brachten hele families terug naar de jaren ’50 en hebben zelfs de woonkamer van één van onze collega’s voorzien van jaren ’50 behang.

Wij zijn genomineerd als maker van “een filmpje” tussen allemaal grote campagnes. Onze film is gemaakt voor een eenmalig overhandigingsmoment in het Philipsstadion bij een nieuwjaarsreceptie, als ‘dankjewel’ van Philips aan PSV, maar de film viel zó goed dat de film is uitgegroeid tot HET pronkstuk van de corporate communicatie van beide partijen, internationaal. De film explodeerde op social media en wordt door medewerkers én directie van beide bedrijven al heel het jaar gebruikt. Ten slotte is de film ook toegevoegd aan de collectie van zowel het PSV museum als het Philips Museum. Wij zijn trots op onze film en vinden dat we dat we goed geslaagd zijn – creatief én effectief!

Bekijk ook de pitch van producer Julie-Renée Sonneveld tijdens de “Meet The Jury” avond!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments
  • Oscar Becx
    Beantwoorden

    de mooie produkties en de goede contacten met hun produktieleden en medewerkers, maken het een warm en goed geleidt bedrijf.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.