In Behind the scenes, VP Nieuws

Hoewel de meeste mensen de kerstboom pas optuigen na Sinterklaas, was onze crew al in november in de kerstsfeer! Voor Roompot Vakanties maakten wij namelijk een gezellige kerstvideo voor in hun online magazine. In deze blog lees en zie je hoe deze dag verliep.

Op zondag 10 november vertrok cameraman Rick met stagiaires Vincent en Eline richting Zeeland. De opnamen zouden plaatsvinden in het Cadzand-Bad park, waar we afgelopen zomer ook met onze crew zijn geweest. Eenmaal aangekomen op de locatie mocht of figurantengezinnetje een gezellige kerstdag naspelen: een kerstboom mocht worden gedecoreerd, cadeautjes werden uitgepakt, de sauna werd in gebruik genomen en er werd goed gegeten van het gourmet feestmaal! Aan ons de taak om dit zo sfeervol mogelijk te registreren.

Roompot Kerst Webvideo

We draaiden de hele middag, maar moesten binnen die tijd ook de avond in het huisje kunnen simuleren. Hiervoor brachten we verduisterende doeken aan, die door onze Vincent zeer inventief werden opgehangen:

2013-11-10 14.43.44

En ook al waren we in een ruim en bijzonder luxe huisje, onze cameraman Rick kroop in de vreemdste hoekjes om het beeld zo mooi mogelijk op te kunnen nemen!

IMG-20131210-WA0007

Na deze gezellige en zeer productieve dag ging onze crew naar huis met het ultieme warme kerstgevoel. Het resultaat is sinds deze week ook in ons online portfolio opgenomen:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” autostart=”false” height=”308″ width=”546″ file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/previews/Roompot_OnlineMagazine_Kerst_2013.mp4″ ]

 

Bekijk de video ook zeker in het online magazine van Roompot Vakanties: door het goed beantwoorden van vragen over de video maak je kans op mooie prijzen!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.