In Fotoblog

De vakantieperiode liep niet alleen bij onze medewerkers af in de maand augustus; ook bij onze klanten merkten we dat we weer volle bak aan de slag konden. Dit foto-overzicht levert het bewijs middels kiekjes achter de schermen op onze draaidagen en op ons kantoor, plus screenshots van films die bijna worden opgeleverd. Exclusief in ons maandelijkse fotoblog!

Header Bram 2

Onze maand begon in het Pieter van de Hoogenband Zwemstadion te Eindhoven voor opnamen met topsporter Bram Dekker. Lees meer over dit sponsorproject in onze behind the scenes blog. Inmiddels zijn we de montage- en animatiefase ook voorbij: het duurt niet lang meer voor de film in première gaat! Houd vooral onze website in de gaten om optimaal op de hoogte te blijven.

vp foto 7

Op onze website zijn ook regelmatig verhalen van onze klanten te lezen. Met wat voor vraag kwamen ze naar ons toe, hoe verliep het project en wat leverde onze films op voor deze organisatie? Deze maand was Fenny Meulendijks van payroll-bedrijf Driessen HRM aan het woord. Met Fenny maakten wij in de afgelopen jaren diverse films, waaronder een geanimeerd portret van de organisatie door de jaren heen (zie foto hieronder). Lees Fenny’s verhaal in ‘5 vragen aan… Fenny Meulendijks’!

Driessen Master_4juni

Een mooie testimonial over ons werk is natuurlijk een enorm compliment. En in augustus kregen we nog een ander groot cadeau! Een door ons geproduceerde film wordt namelijk binnenkort vast vertoond in een museum… Maar welke film en in welk museum, dat moeten we nog even geheim houden. Op dit moment worden er ook films van ons vertoond in twee andere musea: het Archeon Archeologiehuis Zuid-Holland (Alphen aan de Rijn) en in het Vincentre (Nuenen).

Jeroen

Een ander mysterie in augustus was de sollicitatieprocedure rondom onze nieuwe cameraman/editor. Uit maarliefst 103 (!) sollicitatiebrieven werd één persoon gekozen vanaf 2 september bij ons aan de slag ging. En zijn naam is Jeroen Diks! U vindt zijn motivatie en links naar zijn Twitter- en LinkedIn profiel op onze Teampagina.

vp foto 14

Naast Jeroen mochten wij afgelopen maand ook drie nieuwe stagiaires verwelkomen op kantoor. Op de afdeling creatie zit stagiair Vincent. Hij zal als assistent op de filmsets en op kantoor als hulpeditor en -animator onze creatievellingen van dienst zijn. Op de productieafdeling zijn er twee dames bijgekomen: stagiaires Lisan (links) en Eline (rechts). Ongetwijfeld zal u door hen te woord worden gestaan als u ons kantoor belt! Daarnaast werken Lisan en Eline mee aan planningen, callsheets, quitclaims en met het regelen van locaties, figuranten en props. Lees over Eline’s eerste ervaringen bij Veldkamp Produkties in ons blog!

vp foto 12

Maar niet alléén nieuwelingen wandelen rond op het Science Park Eindhoven. Tijdens de vakantieperiode van Rick vlogen wij onze oud-cameraman Florian een aantal keer in, zo ook voor een draaimoment op de TU/e en bij de Provincie Noord-Brabant. Op bovenstaande foto registreert Florian een presentatie op de Technische Universiteit Eindhoven.

vp foto 9

Maar dat Rick vakantie had, wilde niet zeggen dat hij thuis niets deed. Zo maakte hij in zijn vakantieweken opnamen voor een tweede Mano Macchiato film! Met de eerste video, waarin het kleuren van schoenenleer wordt getoond als ware kunstvorm, belandde Veldkamp Produkties in de finale van de Communicatieprijs Creatief. Zouden we het met deze nieuwe video nog beter kunnen doen? We doen er ons best voor.

Excel

Net als dat we ons best doen voor de TU/e (Technische Universiteit Eindhoven). Na een succesvolle graduate school film te hebben opgeleverd en een mooi begin te hebben gemaakt aan de corporate moodfilm van de organisatie, hebben wij ook de opdracht gekregen om nog vóór februari 2014 in totaal 12 ‘graduate program’ films op te leveren. Hierin staat per film een eigen afstudeerrichting centraal. Op de foto hierboven is zichtbaar hoe een stukje uit de totaalplanning eruit ziet. Een mooie regenboog Excellijst, gemaakt op onze productie afdeling! Inmiddels zijn we met twee films al in de script- en opnamefases.

OB_CommercialRadioTagonStewardesOnline01

Ook voor Omroep Brabant werken wij verder aan nieuwe video’s. Eerder zag u al op regionale televisie onze commercial voorbij komen waarin diverse mensen in Brabant wakker werden met Omroep Brabant Radio. Vanaf komende herfst krijgt deze commercial een vervolg: 3 zogenoemde tag-ons waarin we de hoofdrollen nogmaals zien. Maar dit keer op een wel heel bijzondere locatie… De foto is al een kleine sneak preview.

Driessen - Ghibli Launch Event

En net als onze personages in de Omroep Brabant tv-spots, zijn twee films van ons óók binnenkort te zien op een unieke locatie. Onze eventregistraties voor de lancering van de Maserati Ghibli en de Maserati Quattroporte zijn namelijk opgevraagd door Maserati om te worden afgespeeld op de Frankfurt Motorshow!

Warsash-Andrew-2 (1920 x 1080)

Daarnaast leverden we afgelopen maand samen met YachtsXL een trailer op voor de Warsash Nautical Academy, die zal worden vertoond op de Monaco Yachtshow. De foto hierboven is een screenshot uit de film.

Cannes

Maar het grootste internationale nieuws dat we in augustus kregen, was dat we met YachtsXL naar Cannes gaan in september! Tijdens de yachtshow, getiteld Festival de la Plaissance de Cannes, zullen Elaine, Rick en Jeroen Diks de mannen van YachtsXL vergezellen. Iedere dag zal een video worden opgeleverd met de hoogtepunten van de in totaal 6 showdagen. Houd vanaf 9 september onze Twitteraccount in de gaten voor actuele foto’s uit Cannes!

vp foto 3

Heeft u zich overigens al eens afgevraagd wie onze social media kanalen bijwerkt? Social media manager Julie-Renée is hier hoofdverantwoordelijk voor. Deze maand startte Julie-Renée een online internet marketing cursus om zich over een aantal maanden officieel internet marketeer te kunnen noemen! De cursus is vooral bedoeld om alles ‘achter de schermen’ goed te laten verlopen: van (meta)tags en statistics tot instellingen van onze social media platformen.

vp foto 13

Wat u vast al wél hebt gemerkt als u ons volgt op Twitter, Facebook of Pinterest, is dat we de afgelopen weken erg druk waren voor Roompot Vakanties. Vanaf donderdag 29 augustus tot en met maandag 2 september was onze filmcrew in Zeeland voor de opnamen van beeldmateriaal dat zal resulteren in meerdere commercials in 2014. De bovenstaande foto, gemaakt door onze productiestagiaires, verscheen op Twitter net voor we vertrokken.

vp foto 11

De vier draaidagendagen bestonden uit zon, zee, strand, accommodaties, vakantiepark faciliteiten, tientallen figuranten en de bovenstaande crew. Wanneer we u iets kunnen tonen van de nieuwe commercials, dan ziet u het eerst hier, op onze website. Bekijk onze eerdere commercialcampagne voor Roompot Vakanties in ons portfolio.

MVI_4286

En waar vulden wij onze resterende dagen mee? Bijvoorbeeld met internationale zonnebankvideo’s (zie foto) én diverse geheime projecten waar we nog niets over mogen zeggen. Zo was daar een video die voor onze Brabantse regio een belangrijk verschil zou kunnen maken, de scriptontwikkeling voor het 100-jarig bestaan van een grote organisatie, en het maken van internationale portretvideo’s voor een van onze exotische klanten.

Benieuwd naar onze avonturen in september? Volg ons dan op Twitter, Facebook en YouTube, maar bekijk ook onze foto’s op Pinterest. Daar leert u als eerste van onze bezigheden!

Schrijf u tenslotte ook in voor de Veldkamp Produkties nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar direct een overzicht per e-mail.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.