In Behind the scenes, VP Nieuws

Vorige week op 12 augustus 2013 begon ik, Eline Schroër, met mijn productiestage bij Veldkamp Produkties. Momenteel ben ik op de helft van mijn studie Media en Entertainment Management aan de NHTV in Breda. Ik heb erg uitgekeken naar mijn stageperiode, omdat ik heel benieuwd ben hoe het er nu in de ‘echte wereld’ aan toe gaat!

Je kunt over alles wel iets lezen en het een beetje simuleren, maar de praktijk… Daar gaat het om. Bij een bedrijf aan de slag is natuurlijk iets heel anders dan elke dag in de schoolbanken. Het eerste waar ik aan moest wennen is het vroege opstaan. Hier bij Veldkamp beginnen de dagen om 9.00 uur en voor een student is vroeg opstaan natuurlijk altijd zwaar.

De eerste week heb ik vooral veel geleerd over het computer systeem dat alle belangrijke informatie opslaat. Verder moest ik leren hoe ik als niet-beller, goede telefoongesprekken moet voeren. Elke dag kom je meer te weten over de lopende projecten. In het begin heb je het gevoel dat je ergens midden in terecht gekomen bent. Het is verder erg leuk om de termen die je op school vaak gebruikt terug te zien komen op je stage. De verschillende soorten camera’s, de lichtapparatuur die wordt gebruikt, scripts schrijven, callsheets maken, daar wordt hier dagelijks over gepraat.

Ik ben een erg gemotiveerd voor deze stage en ik zit niet graag stil. Deze twee weken werd me steeds gezegd dat ik in de stilte voor de storm zit. Laat die storm maar komen, ik ben er klaar voor!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.