In 5 vragen aan, Blog

In de afgelopen jaren maakten wij diverse films voor het payroll bedrijf Driessen HRM: instructiefilms met animatie, videoportretten met interviews en recent een reportage over de verhuizing naar een nieuw pand en ‘tijdlijnfilms’ gevuld met zowel grafische vormgeving en animatie als interviews. Manager marketing & communicatie Fenny Meulendijks was ons aanspreekpunt voor al deze projecten. Wat is haar ervaring met ons bedrijf en wat hebben de video’s betekend voor Driessen HRM? Dat wordt duidelijk met deze 5 vragen aan… Fenny Meulendijks!

Waarom is gekozen voor video als communicatiemiddel binnen Driessen HRM?

Video is een perfect middel om een verhaal te vertellen. Omdat wij als brede HRM-dienstverlener geen fysieke producten maken, moeten wij het hebben van onze vertelkracht bij het uitleggen van onze diensten. Video kan daarbij heel goed ondersteunen. Mooie beelden zeggen immers veel meer dan woorden.

Hoe hebben jullie het productieproces ervaren?

Het proces was best hectisch, omdat we twee producties tegelijk lieten maken, en deze ook nog eens in 2 verschillende versies. Hierdoor kwam er toch wel het een en ander tegelijk op ons af. Het was dan ook heel fijn dat onze contactpersonen bij Veldkamp steeds de rust en het overzicht bleven bewaren en ons stap voor stap begeleidden in het productieproces. De flexibiliteit van met name Silva en Edwin was onovertroffen en zeer gewaardeerd.

Wat waren de reacties op de films?

De reacties waren zonder uitzondering super positief. Tijdens de viering van ons 20-jarig jubileum maakte de vertoning van de twee videoproducties een belangrijk onderdeel uit van het programma. Het was geweldig om te ervaren dat de boodschap die we wilden overbrengen ook precies goed aankwam en leidde tot vele enthousiaste reacties.

Hoe zetten jullie de films in?

De films vormen een belangrijk onderdeel van de viering van ons 20-jarig bestaan. Daarnaast kan men ze, in de verkorte versie, bekijken via onze website. Ook bij onder andere ontvangsten, in het introductieprogramma van nieuwe medewerkers en tijdens open dagen worden ze ingezet.

Hoe zou u de samenwerking met Veldkamp Produkties omschrijven?

De mensen van Veldkamp Producties hebben voor ons 4 perfecte producties gemaakt. Niet alleen zijn het echte professionals, maar alle medewerkers waren even gezellig en enthousiast waardoor het heel fijn werken was.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.