In Blog, VP Nieuws

Samen met YachtsXL en Michael Denker van DenkerPhoto vertrekken wij in de tweede week van september naar Cannes in Zuid-Frankrijk! Onze crew zal hier per dag een registratiefilm opleveren van de Cannes yachtshow (Festival de la Plaisance de Cannes). Daarnaast produceren wij er opdrachtfilms en fotoreportage op locatie.

De resultaten van onze werkzaamheden zullen na onze terugkomst in ons portfolio verschijnen!

(Foto in onze header via DenkerPhoto.)

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.