In Tips, VP Nieuws

PERSBERICHT: Onze film ‘A Strong Bond’ wordt op het Nederlands Filmfestival (NFF) in Utrecht vertoond. De film, geproduceerd in opdracht van Philips ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van PSV, is door ons geproduceerd in samenwerking met sportmarketingbureau Triple Double. De film is hoogstpersoonlijk door Frans van Houten, bestuursvoorzitter en CEO van Philips, cadeau gedaan aan Tiny Sanders, directeur van PSV, tijdens de nieuwjaarsreceptie van PSV begin dit jaar in het Philips Stadion. Toen is de film ook op de nieuwe grote schermen in het stadion voor het eerst vertoond. De film is door PSV opgenomen in de collectie van het onlangs officieel geopende PSV Museum.

In Nederland worden elk jaar duizenden opdrachtfilms gemaakt. Hiermee is deze bedrijfstak groter dan de filmindustrie. Het NFF biedt een unieke kans om enkele van deze opdrachtfilms te bewonderen. Door een vakjury zijn de beste, opvallendste en mooiste opdrachtfilms van het afgelopen jaar geselecteerd, waaronder de centennial moodflim ‘A Strong Bond’ van Philips voor PSV.

De film wordt vertoond, samen met andere geselecteerde opdrachtfilms, tijdens het programmablok ‘Ontdek de iNFo film’ van het Nederlands Filmfestival in Utrecht op donderdag 3 oktober van 13:00 – 17:00u in de Blauwe Zaal van de Stadsschouwburg in Utrecht. Kaarten à € 10,00 p.p. kunnen worden gereserveerd via info@keyingintothebrain.nl.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/philipspsv100.mp4″]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.