In Behind the scenes, Blog, Tips

Jan de Bont, onze stagiair Creatie sinds afgelopen februari, kreeg voor zijn studie een wel heel leuke opdracht. Het Koning Willem I in ‘s-Hertogenbosch vroeg hem namelijk om een film te maken over het bedrijf waar hij stage loopt. Het resultaat: een leuke, vrolijke, frisse film waarin Veldkamp Produkties én de medewerkers in beeld worden gebracht!

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/previews/StageOpdracht1_v2.mp4″]

 

De film werd gemaakt op onze ‘oude’ locatie: het Science Park Eindhoven in Son. Jan is zelf verantwoordelijk voor het script, de voice-over, het camera- en het montagewerk. We zijn trots op Jan; de film geeft naar ons idee een leuk beeld van ons dagelijks werk.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.