In Behind the scenes, Blog, Tips

Jan de Bont, onze stagiair Creatie sinds afgelopen februari, kreeg voor zijn studie een wel heel leuke opdracht. Het Koning Willem I in ‘s-Hertogenbosch vroeg hem namelijk om een film te maken over het bedrijf waar hij stage loopt. Het resultaat: een leuke, vrolijke, frisse film waarin Veldkamp Produkties én de medewerkers in beeld worden gebracht!

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/previews/StageOpdracht1_v2.mp4″]

 

De film werd gemaakt op onze ‘oude’ locatie: het Science Park Eindhoven in Son. Jan is zelf verantwoordelijk voor het script, de voice-over, het camera- en het montagewerk. We zijn trots op Jan; de film geeft naar ons idee een leuk beeld van ons dagelijks werk.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Start typing and press Enter to search