In Blog, Tips, VP Nieuws

Na dertien jaar weer terug op de buis: Gestrikt! In het programma voelt presentator Theo Verbruggen de Brabantse elite aan de tand op exclusieve bijeenkomsten. Aflevering 1 wordt op zaterdag 22 maart uitgezonden op Omroep Brabant TV vanaf 21:44 uur.

Gestrikt Aflevering 1 - 2014_1.mov.Still001

In aflevering 1 gaat Theo op zoek naar de Brabantse elite bij de lancering van stadsglossy ‘Frits’ in Eindhoven. Oprecht nieuwsgierig, kritisch en met een knipoog. Ook is hij aanwezig bij de officiële opening van Sociëteit Nobel, gevestigd op het Stratumseind in Eindhoven. Deze gloednieuwe societeit baseert zich op een Spaans concept. 

Gestrikt Aflevering 1 - 2014_8.mov.Still008

Hoe vergaat het de elite van weleer in Brabant? Wie zijn de nieuwe elite? Verschillen die van elkaar? Zijn er nieuwe soorten bijeenkomsten, omgangsvormen en hoe profileert en presenteert deze nieuwe elite zich? En wat zijn hun ambities? Bestaat ‘de Brabantse elite’ eigenlijk nog wel?


Kijkt u ook? Zaterdag 22 maart om 21:44 uur op Omroep Brabant TV!

Na de uitzending is de aflevering ook terug te bekijken via de website van Omroep Brabant. Binnenkort kan u de afleveringen ook kunnen zien in ons online portfolio.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.