In Blog, Tips, VP Nieuws

Vorig jaar maakten we met onze crew en tientallen figuranten goed gebruik van het prachtige weer in augustus en september. Gedurende vier draaidagen in Zeeland maakten we opnamen op diverse Roompot Vakanties parken… En het resultaat is nu op televisie en op onze site te zien!

Commercial
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/Roompot_Hoofdspot-Hoe_zit_je_er_bij.mp4″]

 

Tag-on
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/commercials/Roompot_Tag_on-Hoe_zit_je_er_bij.mp4″]

 

Van 1 tot en met 13 april zijn de commercial en tag-on te zien op de televisiezenders RTL als SBS. We maakten ook een radiocommercial; deze is te horen op Sky Radio, 100% NL en Q-Music.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.