In Blog, Fotoblog

Maart 2014 betekende voor ons bedrijf een belangrijke verandering: na 13 jaar en 7 maanden verhuisden we naar een nieuw (tijdelijk) onderkomen. Maar dit betekende zeker geen daling in onze productiviteit! Tijdens en na de verhuizing waren we drukker dan ooit. In deze blog ziet u foto’s achter de schermen. Deze maand komen o.a. voorbij: opnamen in Dubai, een interview met Ali B, een ‘secret’ commercialshoot en opnamen bij twee modeshows.

1394011980488

Met dank aan Vlugo Verhuizingen duurde het ons slechts één dag om volledig over te huizen naar onze tijdelijke locatie aan de Langendijk 12 in Eindhoven. De rest van de eerste week van maart werd besteed met uitzoekwerk en inpakwerk. Een enorme klus!

20140305_110234
Als u klant van ons bent (geweest), komt deze foto u misschien bekend voor. Dit was onze presentatieruimte, maar nu helemaal gestript op de dag van de verhuizing. Een gek gezicht!

Langendijk exterieur
Inmiddels hangen de vlaggen buiten op de Langendijk. Wist u dat het gebouw waar we nu tijdelijk zitten, een voormalig TNT postkantoor is?

Langendijk interieurBinnen is daar niets meer van te merken. Onze bureaus en alle apparatuur zijn geïnstalleerd; we kijken wel tegen een aantal verhuisdozen aan, maar dat hoort bij het ‘kamperen’ op industrieterrein De Hurk! Over een aantal weken verhuizen we door naar onze definitieve locatie: gebouw SX op Strijp-S, ook in Eindhoven.

Dubai International Boat Show 2014Ondertussen, in Dubai… Tijdens de verhuisweek reisden cameraman Rick en editor Jeroen Diks af naar de Dubai International Boat Show. Elke dag leverden we in samenwerking met YachtsXL een prachtfilm af van het event. Dit is bijvoorbeeld de video die dag 1 van de show samenvat:

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false”  width=”546″ file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/webvideo/DIBS-2014-Day 1.mp4″ ]

Morgen Groen Still

Ook onze crew in Nederland werkte flexibel door tijdens de verhuizing. Zo ontwikkelden we een nieuwe animatiefilm voor Morgen Groene Energie, waarin het initiatief Zonneparken Eindhoven werd belicht. De film is deze week in ons portfolio toegevoegd!

IMG-20140312-WA0002
Binnenkort ook te zien in ons portfolio, en via augmented reality in het magazine van Parktheater Eindhoven: een interview met Ali B. In maart filmden en monteerden wij onze tweede reeks videoportretten met studenten van het Sint Lucas Eindhoven.

Addy van den KrommenackerBN’ers genoeg voor de Veldkamp crew camera’s in maart! Voor ons tv-programma Gestrikt draaiden we bij twee modeshows: het event Magic Bij Jaap en de nieuwste show van Addy van den Krommenacker (foto boven). Elke zaterdag kan u de nieuwste aflevering om 18:44 uur zien op Omroep Brabant TV en daarna om het uur tot zondag 18:00 uur.

BOV trofee Parktheater 2014
De BOV Trofee, jaarlijks uitgereikt aan de ondernemer met de beste visie, werd dit jaar voor het eerst gehouden in het Parktheater. Veldkamp Produkties is één van de hoofdsponsoren. Wij verzorgden als elk jaar de videoportretten van de genomineerden én waren met een crew aanwezig om de avond op film vast te leggen. Namens ons hele team feliciteren we Ruud Mansveld met het winnen van de Trofee!

Roompot Still

Vorig jaar in augustus en september trokken we met een grote crew naar de provincie Zeeland om op diverse Roompot Vakantieparken te filmen. Eén van de resultaten van deze draaidagen werkten we uit in de maand maart! Het betreft een tv-commercial en bijpassende tag-on, waarin we focussen op het voorjaarsvoordeel bij Roompot. De spots zijn in de maand april te zien op SBS en RTL.

Onder Ons Jeroen Veldkamp

Onze directeur was overigens ook zelf te bewonderen op televisie. Jeroen Veldkamp was te gast bij het actualiteitenprogramma ‘Onder Ons’ op Omroep Brabant TV, waarin hij mocht vertellen over onze finaleplaats van onze Philips/PSV Centennial Moodfilm op het New York Festival World’s Best TV & Films. Helaas wonnen we uiteindelijk geen bronzen, zilveren of gouden medaille, maar we zijn reuzeblij met het finalist certificate dat we behaalden uit inzendingen van 50 landen wereldwijd. Hét bewijs dat we meedraaien in de top van ‘s-werelds beste opdrachtfilm producenten.

WorldBurger foodstylist

Ook spannend was onze draaidag voor World Burger in Best. Voor deze burgerbar maken we een moodfilm, waarin we het etablissement en de burgers met een foodstyliste prachtig in beeld brachten. Een vak apart, want het is een tijdrovende en gedetailleerde klus om een gerecht op z’n allerbest te presenteren voor het perfecte plaatje. De film wordt in april opgeleverd en zal daarna spoedig aan ons portfolio worden toegevoegd. Onze crew heeft er in ieder geval een nieuwe favoriete eettent bij!

20140331_205458

Maar dat is nog niet alles. Voor veel andere klanten en potentiële opdrachten waren we ook aan de slag, maar mogen we hier nog niets over plaatsen óf hebben we er (nog) geen beeldmateriaal van. Zo werkten we aan een commercialshoot in België (eind april op zender!), we schreven een script voor een internationale film omtrent een online databank voor ziektes, we maakten een re-edit van een bestaande film voor de medewerkersdag van Driessen Autogroep, we voorzagen een bestaande video van Rotary International van twee nieuwe talenversies en we draaiden nieuwe beelden voor films voor de Technische Universiteit Eindhoven.

Meer informatie over deze geheimzinnige projecten volgt in april! Hopelijk zien we u dan weer terug als lezer van onze blogs. Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn om niets te missen. U kunt zich ook abonneren op ons YouTube kanaal: hier uploaden wij (bijna) al onze opgeleverde videoproducties.

Veel dank voor het lezen! Tot de volgende keer!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.