In Blog, Inspiratie

In 2010 hebben wij samen met Gerard van Maasakkers een documentaire opgenomen over het harde en dagelijks leven in de favela’s in Rio de Janeiro. Gerard is gedurende het project begeleid door Nanko van Buuren, oprichter en directeur van de Braziliaanse maatschappelijke organisatie IBISS.

In de Pauw & Witteman uitzending van vandaag 5 mei is IBISS-directeur Nanko van Buuren te gast naar aanleiding van de huidige situatie in de favela’s in Rio de Janeiro.

In de zomer van 2014 zal het WK plaatsvinden in Brazilië, maar de aanbouw van het stadion en de organisatie van dit grote evenement, roept veel onenigheid op bij de lokale bevolking. De motivatie hiervan is dat het geld beter besteed zou kunnen worden aan gezondheid en educatie. Nanko laat in het programma zijn licht schijnen op deze situatie.

De P&W uitzending is maandag 5 mei om 23:00 uur te zien op Nederland 1.

Bekijk een fragment van de documentaire “Dansen om de dans te ontspringen” hier.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/vrijproducties/stukjedocurio.mp4″]

 

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.