In Blog, Fotoblog

April was een drukke, maar ook een internationale maand voor Veldkamp Produkties. We waren o.a. aan het werk in Singapore, Cannes en Milaan.

Het begon als een “geheim” project, maar is nu te zien op nationale televisie. De nieuwe commercial van Swiss Sense, die we over de grens gedraaid hebben. Hieronder de groepsfoto van de crew met hun favoriete prop.

rsz_swiss_sense

In april ging Jeroen Veldkamp  een paar dagen op businesstrip naar Milaan voor een zeer  informatief programma van DC Network en Brabant DC, met creatieve geesten van over de hele wereld.

rsz_milaan

rsz_milaan2

Ondertussen waren Rick Smits en Jeroen Diks met YachtsXL in Singapore om prachtige daily video’s van de Singapore Yacht Show te maken.

rsz_singapore_1

 

rsz_singapore2_

rsz_singapore_3

In dezelfde week gingen we, ook voor YachtsXL, naar Cannes. Gelukkig kwam na de regen zonneschijn en konden Edwin Huijben en Florian Koch het jacht prachtig in beeld brengen.

rsz_cannes1

rsz_cannes2

De thuisblijvers zaten ook niet stil en gingen binnen de provincie op pad om het tv programma Gestrikt op te nemen. Hieronder zie je hoe presentator Theo Verbruggen Roodkapje een lift geeft naar het sprookjesbos.

rsz_gestrikt

Daarnaast hebben we voor GVDW een commercial gedraaid voor ZLM verzekeringen. We filmden op meerdere locaties.

rsz_zlm1

Onze regisseur Edwin kijkt tevreden toe:

rsz_zlm2

Ook zijn we weer bij de TU/e langs geweest. Dit keer voor de film van Sustainable Energy Technology.

rsz_sustainable_energy_technology

Voor Westrom maken we een corporate film. De tweede en laatste draaidag zit er nu op en we kunnen beginnen met de post-productie.

rsz_westrom

Onze  tweede (en definitieve) verhuizing komt steeds dichterbij en daar komt een boel bij kijken. Marianne is er druk mee bezig. Hieronder zien we haar tijdens een check voor de oplevering van het pand. We hopen volgende maand te kunnen verhuizen.

rsz_sx

Tot slot nog een ander bijzonder moment: het afscheid van onze collega Julie-Renée. Als verrassing zijn we met de hele crew gaan lunchen bij de McDonalds. Het was een gezellige lunch ter ere van een gewaardeerde en ontzettend lieve collega. We gaan je missen!

rsz_afscheid_julie

Volgende maand in de fotoblog: meer over de verhuizing, een bedrijfsuitje, nieuwe bedrijfskleding, het Catharina Ziekenhuis en weer een geheim project.

Volgt u ons al op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube? Zo kunt u de bovengenoemde updates meekrijgen op de dag dat we het naar buiten brengen!

Veel dank voor het lezen van onze blog en tot volgende maand!l

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.