In Blog, VP Nieuws

Een aangetekend schrijven uit New York vandaag op ons kantoor. Het officiële certificaat ‘2014 Finalist Award Winner’ van World’s Best TV & Film competition op het New York Festivals is gearriveerd. “In het produceren van opdrachtfilms is deze prijs te vergelijken met de Emmy’s en de Oscars van de TV en Film producties”, aldus Jeroen Veldkamp.

We zijn dan ook enorm trots op deze toekenning voor de film ‘A Strong Bond’ die we samen met Triple Double produceerde voor Philips en door bestuursvoorzitter Frans van Houten persoonlijk cadeau is gedaan aan PSV op hun nieuwjaarsreceptie t.b.v. het 100-jarig jubileum. Van alle inzendingen uit meer dan 50 landen wereldwijd werd onze film door een internationale vakjury geselecteerd in de categorie Public Relations:

The New York Festivals International Grand Jury comprised of the world’s most respected television and film professionals honor those listed below for well earned recognition for creating some of the World’s Best TV & Films. Congratulations, well done!

World’s Best TV & Film
2014 FINALIST AWARD WINNER
Veldkamp Produkties
Triple Double & Philips & PSV
Public Relations
 
  “A Strong Bond”
 

rsz_certificate_2

Dit certificaat zal een mooie plek krijgen in ons nieuwe kantoor. Zie hier de film ‘A Strong Bond’.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/philipspsv100Engels.mp4″ ]

 

Ook was Jeroen Veldkamp, vanwege de finaleplaats op het New York Festivals, te gast in het programma Onder Ons van Omroep Brabant TV. Bekijk hier het fragment met Jeroen Veldkamp in de uitzending. 

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.