In Blog, VP Nieuws

Op onze website en social media hebben we u de afgelopen maanden zo goed en zo kwaad als het kon, op de hoogte gehouden van onze verhuizingen. In deze blog alles over onze ‘glampeer’-ervaringen en een update over onze definitieve verhuizing.

Bijna 3 maanden zijn we nu aan het werk op onze tijdelijke locatie op de Hurk in Eindhoven. De tweede verhuizing heeft even op zich laten wachten, maar nu is het dan toch eindelijk zo ver! Vooral voor office manager Marianne zal het een opluchting zijn als we op maandag 2 juni weer helemaal gesetteld zijn. De afgelopen maanden is zij dag en nacht bezig geweest om alles rond te krijgen en goed te organiseren: petje af!

rsz_sfeer_strijp

Nu begint de rest van het kantoor toch ook echt te merken dat het gaat gebeuren. De verhuizers van Vlugo stonden op deze zonnige dag namelijk voor de deur om de eerste stappen richting definitieve verhuizing door te zetten.

Tot en met dinsdag 27 mei aanstaande zijn wij nog operationeel, maar deze dinsdagmiddag gaat de grote oversteek beginnen. Woensdag vóór Hemelvaart gaan wij met een team alles verhuizen en in de dagen daarna zal er hard gewerkt worden om ook alle apparatuur weer aan te sluiten zodat wij vanaf maandag 2 juni weer volledig operationeel zijn op Strijp-S.

rsz_artist_impressionrsz_sx_-_mockup

Het gebouw waar wij ons gaan vestigen is SX, het eerste bedrijfsgebouw van Philips op Strijp-S. Het gebouw is origineel gebouwd in 1914 voor het maken van het glas voor de gloeilampen. Samen met Triple Double Sportmarketing, Golazo, Energy Lab, 24u in Bedrijf en nog zo’n 30 kleine en middelgrote organisaties geven wij vanaf volgende week een nieuwe bestemming aan het gebouw. Een centrum waarin bedrijven, actief in de driehoek Sport, Marketing en Media actief zijn en staan voor kruisbestuiving, samenwerking, kennisdeling en groei.

Praktische informatie voor u
Van dinsdag 27 mei tot en met vrijdag 30 mei zijn wij beperkt bereikbaar via e-mail. Telefonisch zijn we gewoon te bereiken op 040-368 27 60. Vanaf maandag 2 juni zijn wij weer 100% operationeel en staan we weer volledig tot uw dienst.

Ons nieuwe adres:
Veldkamp Produkties BV
SX Centrum voor Sport – Marketing – Media
Torenallee 3
5617 BA Eindhoven

Onze e-mail adressen en het telefoonnummer blijven ongewijzigd!


maps torenallee

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.