In Blog, VP Nieuws

“There is no way around the hard work. Embrace it.”
Roger Federer

Maandag 2 juni 2014. Het begin van een nieuw tijdperk voor Veldkamp Produkties. Het betrekken van ons nieuw kantoor in het SX, Centrum voor Sport, Marketing & Media op Strijp-S in Eindhoven. Bovenstaande tekst staat in de pantry van onze verdieping groot op de muur, zoals ook o.a. onderstaande tekst van Nelson Mandela, die perfect weergeeft waarom wij naar dit centrum zijn verhuisd:

rsz_mandela_quote

We zijn ondertussen drie weken verder en al helemaal gesetteld. In ieder geval voor wat betreft de werkzaamheden. Onze office manager Marianne de Proost had alles zó goed geregeld, dat de werkzaamheden slechts minimaal onderbroken werden en we binnen één dag in ons nieuw kantoor weer ‘up and running’ waren. Tussen het laatste boren en zagen door waren wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor een volle week van draaidagen.

De open structuur van het nieuwe kantoor (maatwerk ontwerp door Hal2 / Desque) is nu al merkbaar. Bijna 14 jaar werd ons bedrijf door twee verdiepingen in tweeën gesplitst . Nu zitten we met z’n allen op één verdieping en staat nagenoeg iedereen in verbinding met elkaar door de open ruimte en zichtlijnen. Ook hebben wij al kunnen proeven van de kruisbestuiving die SX met zich meebrengt. Er worden nu al met enkele bedrijven gezamenlijk projecten opgepakt.

Wat betreft inrichting en aankleding moet er nog veel gebeuren. Eind deze week komen de laatste nieuwe meubels en interieurdelen. Ook moeten de bedrijfsnaam en de visuals uit onze producties nog aan de wanden worden aangebracht, waardoor ons kantoor onze handtekening krijgt.

Een voorproefje van onze nieuwe werkplek:

rsz_productiehoek

rsz_keuken

En ondanks dat het pand uit 1913 al flink is aangepakt moet ook daar in, en aan, nog veel gebeuren. In september opent een Sportscafé – Restaurant met terras haar deuren op de begane grond en wordt binnen enkele weken de gehele zijkant aan de Torenallee voorzien van een megagroot LED-Scherm.

De officiële opening van SX en ons kantoor staat gepland in de eerste weken van oktober. Maar hou onze site in de gaten voor alle ontwikkelingen. In ieder geval zijn we nu al reuze blij met onze nieuwe werkplek!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.