In Blog, Tips, VP Nieuws

De afgelopen weken hebben wij weer een groot aantal films opgeleverd. Een paar daarvan zijn nu ook te bekijken in ons online portfolio – en in deze blog!

Pinmar Golf Event 2014
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/webvideo/PinmarEvent_AfterMovie2014.mp4″]

 

Onze crew was, in samenwerking met YachtsXL, aanwezig op Mallorca voor het Pinmar Golf Event 2014. Op locatie werd gefilmd en gemonteerd, met deze aftermovie als resultaat.

Eneco Dubbelcheck
[jwplayer config=”vpplayerpost169” autostart=”false” height=”308″ width=”546″ file=”/wp-content/uploads/video/webvideo/KittyHawk_Eneco.mp4″ ]

 

In samenwerking met internetadviesbureau Kittyhawk ontwikkelden wij een online video voor Eneco. De video werd door Eneco gebruikt in een direct mail en op een speciale, members-only internetpagina. Stills uit de video zijn sindsdien ook gebruikt voor internetcampagnes en, recent, in een Eneco advertorial in het NRC.

Hapro Productfilms
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/webvideo/Hapro_Summer_GlowHB404EnduserEngels.mp4″]

 

Gedurende een traject van ongeveer 1,5 jaar maakte Veldkamp Produkties 296 films voor Hapro International: 59 productfilms, waarvan sommige in 5 of meer talen zijn opgeleverd. Zonnebanken, gezichtsbruiners, dakkoffers en fietsendragers zijn producten die vaak voorbij kwamen. Er zijn vier productfilms toegevoegd aan ons portfolio. Hierboven is de video te zien van de Summerglow gezichtsbruiner.

Driessen HRM Aftermovie
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/webvideo/DriessenHRM_AllStarCongres_Aftermovie.mp4″]

 

Payrollbedrijf Driessen HRM organiseerde begin oktober een event: de Driessen HRM All Stars Xperience. Bij dit event voor flexibele medewerkers waren Joep van Deudekom, Rob Urgert en André Kuipers aanwezig als sprekers – en wij mochten er ook bij zijn! Wij verzorgden de opnamen op locatie en verwerkten dit tot een aftermovie van het geslaagde event.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.