In Blog, Tips, VP Nieuws

Help Veldkamp Produkties aan de communicatie publieksprijs “De Bonk”! We zijn met twee campagnes geselecteerd: Success Starts With Dedication (voor Bram Dekker) en We Move Your Business (in opdracht van Eduard Trailers). Lees hoe u kan stemmen in deze blog.

U kunt uw stem uitbrengen via de website www.debonk.nl/#stemmen. Kies hier vervolgens voor één van onze twee campagnes:

Success Starts With Dedication
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”412″ autostart=”false” width=”550″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/vrijproducties/BramDekker.mp4″]

 

Zwemmer Bram Dekker miste op minder dan 1 seconde de kwalificatie voor de Olympische Spelen 2012 in Londen. Hij besloot vol te gaan trainen voor de Olympische Spelen 2016 en zocht, om in zijn levensonderhoud te kunnen voorzien, sponsors. Om deze te werven schreef hij filmproducenten aan voor het maken van een film. Budget: nihil, maar wel álle medewerking. Deze aandoenlijke mail én, bij kennismaking, de toewijding die Bram uitstraalde voor dat ene doel; Rio 2016, deed producent Jeroen Veldkamp besluiten de sponsorwervingsfilm te sponsoren en de toewijding van Bram te vatten in een indrukwekkend portret van een ambitieus en doelgerichte topsporter. Bij de première van de film werd de doelstelling al bereikt. MTH Accountants & Adviseurs besloot hoofdsponsor te worden van Bram tot aan de Olympische Spelen 2016 en gaf daarnaast producent Veldkamp Produkties de opdracht om van de sponsorwervingsfilm 3 nationaal in te zetten commercials te produceren.

of

We Move Your Business
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”fase” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/EduardTrailers_Wemoveyourbusiness.mp4″]

Een pitch van een opdrachtgever voor het produceren van 3 productvideo’s van aanhangwagens werd gewonnen door het advies ook een moodfilm te produceren om online awareness en naamsbekendheid te genereren. De klant kon echter niet kiezen uit de 2 concepten voor de moodfilm en liet ze beide maken. 1 film waarin de producten als kunstwerk worden geprofileerd (EduArt) en 1 film dat niet de producten, maar de gebruiker centraal stelt. Vanwege het resultaat werden de 2 moodfilms en 3 productvideo’s nog vertaald naar het Duits, Frans en Engels. De moodfilm ‘We move your business’ waarin we de gebruiker van de aanhangwagens centraal stellen is in oktober 2014 op het Nederlands Film Festival Utrecht door een vakjury geselecteerd als één van de beste opdrachtfilms van Nederland geproduceerd in 2013/2014.

U dient een werkend e-mailadres op te geven bij het stemmen en u kan per e-mailadres maar één campagne kiezen. We danken u hartelijk voor uw stem!

De Publieksprijs wordt uitgereikt op 6 januari 2015 tijdens de Nieuwjaarsreceptie in Tilburg.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.