In Behind the scenes, Blog, Fotoblog, VP Nieuws

Deze maand in de nieuwste Veldkamp Produkties fotoblog: exclusieve achter de schermen kijkjes van draaidagen in binnen- en buitenland, previews van films in de montagefase en foto’s vanuit ons gloednieuwe kantoor.

Glow still 1

Het zonnetje deed nog haar uiterste best, maar in november werd het toch echt koud buiten. Het hield onze crew echter niet tegen om mooie beelden op te nemen door heel Nederland. Zelfs als er geen draaidag gepland was, trokken we erop uit. Zo hebben we stockmateriaal gedraaid op het Glow lichtfestival dat in Eindhoven werd gehouden tussen 8 en 15 november. De still hierboven is één van de plaatjes die werd vastgelegd door onze Lars en Sophie.

Bij Jaap Veldkamp Produkties winterjassen
En die kou? Die voelden we niet eens! Modezaak Bij Jaap uit Uden verzorgde onze hele crew van mooie, winddichte winterjassen. Helemaal afgestemd op onze wensen tijdens draaidagen.

Qatar boatshow still 2
Iemand die de winterjas echter absoluut niet nodig had, was cameraman Lin Hou. Hij was van 11 t/m 15 november in samenwerking met YachtsXL aanwezig op de Qatar International Boat Show 2014. De boat show ligt aan de Perzische Golf en het was er gemiddeld 35 graden. De bovenstaande foto maakte Lin Hou tijdens het draaien voor één van de twee daily films (aftermovies van één dag boatshow) die we er maakten. Na terugkeer naar Nederland begon ook de montage van de algemene aftermovie, waarin wordt teruggekeken op de hele show.

Innomarketing congres Lars
Aftermovies maakten we deze maand niet alleen in het exotische buitenland, maar ook in ons eigen kikkerlandje. Op 18 november vond het innoMarketing congres plaats, waar één van onze aftermovies werd vertoond (de TU/e Battle Day, meer informatie in deze blog) en waar we opnamen maakten voor een afterfilm over het hele congres. Extra leuk: onze directeur Jeroen Veldkamp was aanwezig als één van de sprekers!

Management SUpport Life beursFotografie: Management Support Live.

En Jeroen was niet de enige die vanuit Veldkamp Produkties inspirerende congressen bezocht. Zo was office manager Marianne in haar nopjes bij Management Support Live in Utrecht. De dag bestond o.a. uit workshops, interessante sprekers en een grote beurs.

Viewing kantoor
Inspiratie zoeken we echter niet alleen op buiten het kantoor: we halen het ook naar ons toe! In november vond de tweede ‘kantoorviewing’ plaats, waarbij onze collega’s video’s aan elkaar lieten zien die uitblinken op het gebied van techniek of een bijzonder concept. Wie weet leren we er nog wat van…

De Bonk 2014 CCB Meet The Jury zaalFotograaf: NevenFotografie.

Maar dat we met ons team goed op weg zijn, werd deze maand al wel bevestigd. Op 19 november werden twee van onze campagnes (Success Starts With Dedication voor Bram Dekker en We Move Your Business voor Eduard Trailers) geselecteerd door een vakjury van de Communicatieclub Bourgondië als twee van de zeven beste marketingcampagnes van 2014!

Bram Dekker, Jeroen Veldkamp pitch
Regisseur Edwin en producent Jeroen met zwemmer Bram Dekker hadden hier zelf veel invloed op: voorafgaand aan dit jurycommentaar presenteerden zij een pitch van één minuut aan de volle zaal. We maken met beide campagnes kans op een prachtige publieksprijs. Stemmen kan via deze link: u geeft hier uw e-mailadres op, vinkt één van de bovengenoemde campagnes aan en klik op stemmen! We waarderen elke stem en bedanken u van harte als u ons hiermee helpt.

TU film 17 still 2
Een aantal jaren geleden, óók op een avond van de Communicatieclub Bourgondië, raakten wij in gesprek met de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Wat ontstond was een partnerschap waarvoor we al tientallen films hebben geproduceerd. Wie had dat gedacht! Ook deze maand draaiden wij weer nieuwe beelden voor de TU/e, onder andere voor het High Tech System Center. Maar we hielden ons ook bezig met onze 17de (!) film voor de graduate programma’s van de TU/e en een algemene trailer die intern gebruikt zal worden.

3TU still 1.jpg
Onze allernieuwste productie is een film voor drie universiteiten tegelijk: het 3TU Instituut. TU/e is hier ook een onderdeel van. De eerste opnamen voor de film vonden plaats in november en vóór het eind van dit jaar wordt de film nog opgeleverd.

Crewfoto commercials Belgie
Daarnaast zijn er televisiecommercials in ontwikkeling op ons kantoor. Allemaal zullen ze te bewonderen zijn per 19 december op nationale televisie. In november bevonden wij ons in de draai- en montagefase. Hierboven afgebeeld ziet u onze crew na een lange draaidag in België.

SX Sportclub still 2
Maar we hoefden deze maand de deur eigenlijk niet uit om mooie opnamen te kunnen maken. Voor de SX Sports Club, die zich op de begane grond van ons gebouw bevindt, zijn wij ook veel in actie! En dan bedoelen we niet alleen het sporten zelf… We maken namelijk ook een film over de 12 Week Challenge die men hier kan aangaan.

Zeeuwse Lunch door ZLM Verzekeringen
En dat is nog lang niet alles dat het SX gebouw te bieden heeft! We genieten ook nog elke dag van lunch in het Center Court Café. Vooral op maandag 24 november, toen ZLM Verzekeringen (een klant van Triple Double… Maar ook van ons!) een Zeeuwse lunch verzorgde voor alle SX bewoners. We hebben genoten!

Hal2 Boek SX Veldkamp Produkties
Ook bedanken we HAL2, die het interieur hebben verzorgd van heel SX – en van ons Veldkamp Produkties kantoor op de tweede verdieping. HAL2 verraste ons deze maand met een prachtig cadeau: een boek waarin ons kantoor van concept tot oplevering wordt weergegeven. Super!

De foto’s en projecten in deze blog waren slechts een greep uit onze werkzaamheden. We hebben ook de nodige producties opgeleverd – daar berichtten we u ook al over in deze overzichtsblog. Andere projecten waarvoor we op dit moment werken, moeten we nog even geheim houden. Hopelijk kunnen we u daarover volgende maand meer vertellen.

Volg ons in de tussentijd op FacebookTwitterLinkedIn en YouTube om onze activiteiten op de voet te volgen. Dank u zeer voor het lezen van deze blog!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.