In Blog, Tips, VP Nieuws

We zijn er een paar maanden druk mee geweest: locatiebezoeken; pre-productie met figuranten, props, veel apparatuur en een uitgebreide crew; drie draaidagen met een prachtig zonnetje uitzoeken (en de dagen verplaatsen als de zon niet meewerkte) en de montage. Maar nu zijn ze helemaal klaar en zelfs al te zien op nationale televisie: onze nieuwe zomerse commercials voor Roompot Vakanties!

Commercial 1:

Commercial 2:

De Roompot Vakanties zomercampagne is de hele zomer te zien op alle zenders van RTL Nederland en op SBS.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.