In Blog, Tips, VP Nieuws

Deze week hebben we een nieuwe productie kunnen toevoegen aan ons portfolio: Luxaviation, gemaakt in opdracht van YachtsXL.

De Luxaviation productie, getiteld Your Home In The Skies, is een productpresentatie van een luxe privéjet in de Luxaviation hangar in Parijs. De film werd destijds gemaakt voor een vertoning op de Singapore Yacht Show 2015 en wordt sindsdien via de corporate website en social media kanalen verspreid om nieuwe en bestaande klanten te enthousiasmeren.

Volgende week mogen we weer nieuwe producties toevoegen aan ons portfolio, waaronder twee zomerse commercials voor Roompot Vakanties! Volg ons op Twitter en Facebook om er als eerste van op de hoogte te worden gebracht.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.