In Blog, VP Nieuws

Onze creatief directeur Jeroen Veldkamp is op donderdag 25 juni keynote speaker tijdens de StartUp bijeenkomst van 24U in bedrijf. 24U in bedrijf is een zaken- en mediaplatform voor ondernemers in de regio Eindhoven. Zij onderscheiden zich op inhoud en hebben als doel het inspireren en verbinden van ondernemers. Tijdens de bijeenkomst van 25 juni staat videomarketing centraal.

Videomarketing is booming! YouTube is, na Google en Facebook, de meest bezochte website wereldwijd. Video staat op 1 bij social sharing en 72% van de marketeers investeert de komende jaren in video. Maar wat maakt nu een goede video? Hoe onderscheid je je met jouw verhaal tussen de miljarden online video’s? Deze en meer vragen worden door Jeroen beantwoord in een inspirerende keynote sessie tijdens het event. Voor leden van 24U in bedrijf is de toegang gratis. Niet-leden en introducés betalen €17,50 per persoon (inclusief ontbijt).
YouTube logo

Het programma van de ochtend is als volgt:

07:30 uur: Verbindingen leggen tijdens het Netwerk Ontbijt met tafelindeling in het Centre Court Café (op Strijp-S)

08:30 uur: Inspirerende keynote presentatie Jeroen Veldkamp over videomarketing

09:00 uur: Einde bijeenkomst, aan het werk

Aanmelden kan via Eventbrite. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus meld u snel aan!

Gaan we u zien op de 25e?

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.