In Blog, VP Nieuws

The Huffington post, Adformatie, Marketing Tribune en Google kondigden het al aan: 2016 wordt het jaar van de echte doorbraak van videomarketing. Uit onderzoek blijkt dat men liever video kijkt dan andere content.  Met bijna overal een snelle internetverbinding en een scherm op zak is het tegenwoordig mogelijk je doelgroep altijd met video te bereiken.

Gisterenavond, tijdens de BOV Award Night van de Beste Ondernemers Visie Trofee in het Parktheater in Eindhoven, mocht onze directeur Jeroen Veldkamp dit toelichten aan een zaal vol ondernemers. Het thema van de avond: ‘Disruptive Innovations’. Junior Kamer De Kempen, organisator van het evenement, oordeelde dat videomarketing daartoe behoort.

Als inleiding werd onze video “The Power of Video” vertoond met daarin indrukwekkende beelden en harde cijfers uit een onderzoek van Cisco over het resultaat van online video.

Host van de avond was Theo Verbruggen, die 18 jaar geleden zijn TV-debuut maakte voor de camera van Jeroen Veldkamp, als presentator van het TV Programma ‘Gestrikt!’ in opdracht van TV8 Brabant.

BOV podium

In een kort onderonsje lichte Jeroen Veldkamp toe dat je met videomarketing je doelgroep kan bereiken, boeien en binden door op het juiste moment in de customer lifecycle loop voor je klant relevant te zijn. “Probeer niet in één video volledig te zijn, maar versnipper de informatie die je wilt brengen in een vooraf bedachte videomarketingcampagne. Bepaal die informatie altijd aan de hand van de behoefte van de doelgroep en niet aan wat wat je als zender wilt vertellen”, aldus Jeroen Veldkamp.

De reacties tijdens de borrel na het evenement waren overweldigend. Met name de video ‘The Power of Video” met de harde feiten over videomarketing had menig ondernemer aan het denken gezet.

Wanneer gaat u aan de slag met videomarketing? Voor advies, neem gerust contact met ons op!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.